Dreambrows: “How to” για αλάνθαστο σχήμα στα φρύδια

TipsDreambrows: “How to” για αλάνθαστο σχήμα στα φρύδια

Dreambrows: “How to” για αλάνθαστο σχήμα στα φρύδια

Ομορφιά φρύδια προϊόντα σχήμα φρυδιών tips

Έτσι θα αποκτήσεις τα φρύδια των ονείρων σου

Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει ένα πρόσωπο ισορροπημένο; Προσωπικά θεωρώ ότι το σωστό σχήμα στα φρύδια παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην εμφάνιση, κολακεύοντας το σχήμα του προσώπου και τα χαρακτηριστικά μας. Σ’ έχω κάνει εικόνα να περνάς άπειρες ώρες σκρολάροντας στο internet προσπαθώντας να ανακαλύψεις πως κάποιες γυναίκες πετυχαίνουν τόσο τέλεια τα φρύδια τους. Όμως σου έχω καλά νέα, σήμερα θα τα μάθουμε μαζί βήμα-βήμα.

Μελέτησε το σχήμα στα φρύδια

Ξεκίνα χτενίζοντας τα φρύδια σου προς τα πάνω και προς τα έξω. Στη συνέχεια πάρε ένα μολύβι φρυδιών κι ένα χάρακα (είμαι σίγουρη ότι έχεις κάπου ξεχασμένο έναν!). Τοποθέτησε τον, κάθετα δίπλα στη μύτη έτσι ώστε να αγγίξει το εξωτερικό του ρουθουνιού και την εσωτερική γωνία του ματιού.

Σημείωσε με μια μικρή κουκίδα πάνω στο φρύδι το σημείο που θα αρχίζει το φρύδι. Με τον ίδιο τρόπο κρατώντας και πάλι τη μια μεριά του χάρακα δίπλα στο εξωτερικό της μύτης και την άλλη στο κέντρο του ματιού. Σημείωσε μια δεύτερη κουκίδα στο ψηλότερο σημείο του φρυδιού, εκεί που αρχίζει δηλαδή το τόξο. Πάμε και για το τέλος του τώρα. Έχοντας σταθερό το χάρακα στο σημείο απ’ τη μεριά της μύτης, μετακίνησε απλά την άλλη άκρη του στην εξωτερική γωνία του ματιού. Βάζοντας και την τελευταία κουκίδα. Με απαλές κινήσεις ένωσε τες και δημιούργησε ένα αρχικό σχέδιο. 

σχέδιο στο φρύδι

Απομάκρυνε τις περιττές τρίχες

Αυτό που έμεινε τώρα είναι να αφαιρέσεις τις περιττές τρίχες που είναι έξω από το σχήμα του φρυδιού. Θυμήσου εδώ, ότι πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, μια παραπάνω τρίχα μπορεί να αλλάξει όλο το αποτέλεσμα. Αν έχεις αμφιβολίες απομακρύνσου ελάχιστα απ’ τον καθρέφτη και κοίταξε τα φρύδια σου από πιο μακριά. 

EXTRA TIP: Χτένιζε συνεχώς τα φρύδια σου προς τα πάνω για να έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα.

περιποίηση ματιών
τσιμπιδάκι φρυδιών
γυναίκα αισθητική

Διάλεξε το σωστό προϊόν

Μολύβια…μηχανικά και ξύλινα, gel, σκιές, mascara φρυδιών είναι τόσα πολλά και είναι όλα διαθέσιμα για σένα. Μην πανικοβάλλεσαι! Σκέψου αρχικά πόσο εξοικειωμένη είσαι και πως θέλεις να είναι τα φρύδια σου. Ένα μολύβι ή μια σκιά θα σου δώσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, ενώ το gel θα γεμίσει πιο εύκολα τυχόν μεγαλύτερα κενά. Ιδανικό για φινίρισμα και ειδικά σε περιπτώσεις με πυκνά φρύδια είναι ένα mascara.

Βρες το ιδανικό σχήμα

Δεν είναι όλα τα σχήματα φρυδιών για όλα τα πρόσωπα, υπάρχουν κάποια που κολακεύουν περισσότερο.

Σχήμα καρδιάς

Τα στρογγυλά φρύδια είναι αυτά που θα δώσουν μια όμορφη έμφαση σ’ αυτά τα πρόσωπα.

Στρογγυλό πρόσωπο

Τα ψηλά και τοξωτά φρύδια δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου προσώπου.

Μακρόστενο/ορθογώνιο πρόσωπο

Ένα γωνιακό σχήμα στα φρύδια θα απογείωνε τα φυσικά γωνιακά χαρακτηριστικά.

Σχήμα ρόμβου

Δοκίμασε το επίπεδο σχήμα φρυδιών είναι το ιδανικό για να αναδείξει τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά σου.

Τετραγωνισμένα πρόσωπα

Το επίπεδο φρύδι θα τονίσει ακόμη πιο πολύ το σχήμα του προσώπου σου.

σχήμα στα φρύδια

Δοκίμασέ τα και θα δεις πόσο πιο απλό θα σου είναι τώρα!

Αν τελείωσες με τα φρύδια και θέλεις περισσότερα tips δες και το άρθρο All eyes on you: Tips για να αναδείξεις το βλέμμα σου!