BeautyFoundation + Internet = B.F.F.E

Foundation + Internet = B.F.F.E

O oδηγός που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την απόχρωση foundation που σου ταιριάζει.

Μέσα σε όλον αυτόν τον κατακλυσμό εκπτώσεων και προσφορών, σίγουρα μπήκες στον πειρασμό να θες να αγοράσεις foundation χωρίς να γνωρίζεις ποια είναι η απόχρωση που σου ταιριάζει.
Η επιλογή foundation μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά αν γνωρίζεις τους βασικούς κανόνες, μπορεί να γίνει παιχνιδάκι. Πως θα το καταφέρεις όμως; Ας τα πάρουμε με την σειρά.

Επέλεξε βάση του τύπου της επιδερμίδας σου

Αυτό που αναζητάμε όλες είναι ένα foundation που θα χαρίσει στην επιδερμίδα μας βελούδινη υφή, κάλυψη και ομοιόμορφη όψη. Απλά να θυμάσαι πως δεν είναι όλα για όλους, οπότε σκέψου αρχικά αν χρειάζεσαι κάτι ενυδατικό γιατί είσαι ξηρή ή κάτι matte γιατί είσαι πιο λιπαρή.

Τι μορφής foundation να επιλέξω;

Σε υγρή ή compact μορφή; Αυτή είναι μια επιλογή που θα κάνεις μόνη σου γιατί αυτό είναι πραγματικά, θέμα προτίμησης. Δεν παίζει κανένα ρόλο η μορφή, μην σε προβληματίσει και πολύ αυτό.

απόχρωση foundation

Βρες τους υποτόνους

Σε μπέρδεψα…; Θα σκέφτεσαι τώρα τι μου λέει. Θα επανορθώσω αμέσως και θα σου εξηγήσω ότι οι υπότονοι του δέρματος, έχουν να κάνουν με τον τόνο της επιδερμίδας μας. Εάν έχεις πιο ψυχρό δέρμα, διάλεξε ροζ αποχρώσεις, ενώ αν το δέρμα σου είναι πιο θερμό τότε προτίμησε κίτρινους ή χρυσούς τόνους.

Internet calls you

Μέσα στο you tube υπάρχουν πολλές εφαρμογές, που μπορείς να δεις reviews για προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις. Αν είσαι εξοικειωμένη με την τεχνολογία, αναζήτησε apps που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα για να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου μέσω ίντερνετ, χωρίς δισταγμούς.
Περισσότερα μπορείς να δεις στο παρακάτω link: 3 apps για να βρεις online το ιδανικό foundation τώρα που δεν μπορείς να το δοκιμάσεις

50-50

Είσαι ανάμεσα σε δύο αποχρώσεις και δεν ξέρεις ποια να επιλέξεις; Θα σου πρότεινα να επιλέξεις την πιο ανοιχτή απόχρωση foundation. Mε ένα bronzer θα καταφέρεις να δώσεις στην επιδερμίδα σου τον τόνο που επιθυμείς. Ενώ αν επιλέξεις τη σκουρότερη ίσως πέσεις στην παγίδα και αχρηστεύσεις εντελώς το foundation.

Ακολούθησε αυτά τα βήματα και το Beauty ταξίδι σου στον κόσμο του internet θα είναι πολύ διασκεδαστικό.

Διάλεξε απόχρωση foundation από την ID Concept beauty

Αν έχεις ακόμα ερωτήσεις τότε εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν. Ρίξε μια ματιά.

Mix & Matte Foundation

Perfect Skin Foundation