BeautyID Concept beauty – The Story

ID Concept beauty – The Story

id concept beauty

Where Beauty begins

Η ιστορία της ID Concept beauty είναι κάτι που θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας εδώ και καιρό. Μην περιμένετε να ακούσετε για δράκους και ήρωες. Οι ήρωές μας είστε όλοι εσείς που βλέπετε τον κόσμο όμορφο ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθετε τα πάντα για εμάς.

Η ιδέα της ID Concept Beauty  γεννήθηκε σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία για όλους μας. Ανάμεσα σε τηλεδιασκέψεις και lockdown σκεφτήκαμε ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες και τις μάσκες έχουμε χάσει τη ταυτότητά μας. Η ανάγκη να νιώσουμε όμορφοι, ελεύθεροι και ξένοιαστοι ήταν επιτακτική και φανταζόμαστε πως δεν ήμασταν μόνοι σε αυτό. Κάπως έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε το όραμά μας και το πάθος μας για διαφορετικότητα και ομορφιά μαζί σας.

id concept beauty birthday

Χρειάστηκε να διανύσουμε πολύ δρόμο με σκληρή δουλειά και υπομονή αλλά άξιζε κάθε βήμα. Μετά από αρκετό χρόνο και πολλές δοκιμές, αφού δεν συμβιβαζόμασταν με τίποτα διαφορετικό από αυτό που θα θέλαμε να χρησιμοποιουμε εμείς οι ίδιοι, τίποτα λιγοτερο από το τέλειο, δημιουργήθηκε η ID Concept Beauty.

Δεν αντιπροσωπεύουμε ένα απλό brand, ούτε είναι ακόμη μια σειρά προϊόντων ομορφιάς, είναι η ιδέα μας να δημιουργήσουμε ένα προϊόν για κάθε άνθρωπο που αγαπάει την ομορφιά και την διεκδικεί, για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που τα καταφέραμε. Γιατί η ομορφιά έχει πλέον ταυτότητα, τη δική μας, τη δική σου ID Concept Beauty. More than beauty!

κραγιόν id beauty
id concept σκιες

To όραμά μας είναι απλό

Να κρατήσουμε την ομορφιά για πάντα. Και δεν εννοούμε μόνο την εξωτερική μας εμφάνιση αλλά και την ομορφιά της φύσης που μας χαρίζει απλόχερα τα συστατικά που επιλέγουμε για τα προϊόντα μας.

Έτσι λοιπόν προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όσο περισσότερα από τα δώρα της φύσης σε αυτά. Δημιουργούμε Vegan συνθέσεις που οφελούν την επιδερμίδα και σέβονται το περιβάλλον.

Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευασίες των προϊόντων μας, και φυσικά δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αγνοήσουμε το υπέρτατο δώρο της ζωής δοκιμάζοντας τα προϊόντα μας σε ζώα.

Θα παραδώσουμε έναν καλύτερο πλανήτη στις επόμενες γενιές όσο και αν χρειαστεί να προσπαθήσουμε. Είμαστε σίγουροι για αυτό.

Τα συστατικά μας… η δύναμή μας

Η φύση μας χάρισε τόσα πολλά που ήταν δύσκολο να επιλέξουμε για αυτό λοιπόν χρησιμοποιούμε καστορέλαιο, έλαια ηλίανθου, καρύδας, ελιάς, argan oil, βιταμίνες και εκχυλίσματα φυτών και φρούτων σε όλα μας τα προϊόντα.

 Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν θέλουμε καν να επιλέξουμε, και έτσι τα συνδυάζουμε χαρίζοντάς σας μοναδικές υφές, ιδιότητες και αρώματα. Πιστεύουμε ότι αξίζετε τα πάντα και είμαστε εδώ για να σας τα προσφέρουμε.

id make up

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε;

Ότι χρειάζεστε για να απογειώσετε την εμφάνισή σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας είναι στην διάθεσή σας σε αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και κάθε περίσταση. Σας το είπαμε ήδη η επιλογή δεν είναι εύκολη υπόθεση…