BeautyΠαραμυθένια μάτια στη στιγμή

Παραμυθένια μάτια στη στιγμή

Πως θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα

Jasmine, Ariel, Belle είναι μερικές απ’ τις αγαπημένες μας πριγκίπισσες και όχι μόνο γιατί φορούσαν φανταχτερά φορέματα. Αλλά γιατί ήταν το πρώτο πρότυπο ομορφιάς στη ζωή μας. Το πρώτο #beautygoal μας! Με ένα κοινό χαρακτηριστικό, τα τεράστια doe-eyes (Ναι ναι, καλά κατάλαβες ελαφίσια μάτια). Είναι γεγονός ότι τα μεγάλα παραμυθένια μάτια χαρίζουν κάποιους extra πόντους ομορφιάς στο πρόσωπο και γι’ αυτό πολλές γυναίκες προσπαθούν να τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα. Αν είσαι κι εσύ μια από αυτές που δεν φαίνονται και τόσο μεγάλα τα μάτια τους, δεν πειράζει, γιατί εγώ είμαι εδώ για σένα. Σου έχω μια λίστα για να το πετύχεις γρήγορα και εύκολα.

Λευκό μολύβι

Το ανοιχτόχρωμο μολύβι στο waterline του ματιού είναι ένα απ΄ τα πιο εύκολα και διαχρονικά κόλπα στη Βίβλο της ομορφιάς. Ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι ματιών δίνει φως και κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ξεκούραστα και ταυτόχρονα μεγαλύτερα.

 

Concealer

Χωρίς λίγο concealer όσο και να προσπαθήσεις να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και τέλεια δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Τοποθέτησέ το σε σχήμα V για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και να φωτίσεις τις σκιάσεις.

EXTRA TIP: Ένα μπεζ μολύβι κάνει την ίδια δουλειά που κάνει ένα λευκό με τη διαφορά οτι κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσικό.

Τέλεια φρύδια

Φρύδια φρύδια φρύδια. Πόσες φόρες να μιλήσουμε γι’ αυτά και τον τόσο βασικό ρόλο τους στο μακιγιάζ. Δώσ’ τους τη δέουσα σημασία, είναι ικανά να σου χαλάσουν όλο το πρόσωπο. Χτένισέ τα προς τα πάνω και θα δεις πως θα μεγαλώσει το βλέμμα σου αμέσως.

παραμυθένια μάτια

Ανοιχτόχρωμη σκιά

Όταν ο στόχος είναι η ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου ματιού, τι πιο απλό από τη χρήση μιας ανοιχτόχρωμης ή φυσικής σκιάς. Τοποθέτησέ την στο καπάκι θα δώσει την αίσθηση βάθους. 

EXTRA TIP: Βάλε λίγο highlighter στην εξωτερική και εσωτερική γωνία του ματιού.

Contour για έμφαση

Κάνε contouring. Δώσε έμφαση στην κόγχη του ματιού σου με μια σκιά ένα τόνο πιο σκούρη απ’ το φυσικό σου χρώμα. Χρησιμοποίησε ένα φουντωτό πινέλο, για να δώσεις την ψευδαίσθηση χωρίς να φαίνεται ότι είσαι βαμμένη. Ένα σκούρο καπάκι μπορεί να κάνει τα μάτια να φαίνονται πολύ πιο μικρά.

μακιγιάζ ματιών

Αν ακολούθησες τις συμβουλές μου τότε σίγουρα έχεις πλέον το βλέμμα των ονείρων σου και μπορείς να ολοκληρώσεις ένα υπέροχο μακιγιάζ.