BeautyΠώς θα αποκτήσεις μεγαλύτερες βλεφαρίδες;

Πώς θα αποκτήσεις μεγαλύτερες βλεφαρίδες;

μεγάλες βλεφαρίδες

Bigger and bigger and bigger

Νιώθεις ότι οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι ‘άπιαστο όνειρο’; Μήπως τελικά δεν είναι;
Υπάρχουν κάποιες ‘τυχερές’ γυναίκες που απλά γεννήθηκαν με πλούσιες βλεφαρίδες, για εμάς τις υπόλοιπες όμως, υπάρχουν κάποια tips που θα μας βοηθήσουν να τις αποκτήσουμε.

Συμβουλές για μεγάλες βλεφαρίδες

Χτένισε τις βλεφαρίδες κάθε μέρα

Χρησιμοποίησε μία ειδική χτένα για βλεφαρίδες ή το βουρτσάκι από ένα παλιό mascara (χωρίς προϊόν) για να τις χτενίσεις. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την ενίσχυση της ανάπτυξης των τριχών. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και θα διεγείρεις την καλή κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

χτένισμα βλεφαρίδων

Περιποιήσου τις βλεφαρίδες

Οικονομικά, αποτελεσματικά, σχεδόν θαυματουργά. Το καστορέλαιο, εξασφαλίζει τη μέγιστη πηγή ενυδάτωσης και όγκου για τις βλεφαρίδες. Εφάρμοσέ το καθημερινά σ’ ένα κομμάτι βαμβάκι με απαλές κινήσεις και στη συνέχεια χτένισε τες. Η βαζελίνη και το αμυγδαλέλαιο είναι δύο σύμμαχοι των βλεφαρίδων που μπορούν ανά περιόδους να εφαρμοστούν για μήκος και προστασία από σπασίματα.

Καστορέλαιο … Εσείς Ξέρετε Πως να το Χρησιμοποιείτε?

 

Αφαίρεσε το mascara

Πολύ σημαντικό είναι το καλό ντεμακιγιάζ των βλεφαρίδων το βράδυ. Ο ύπνος με mascara είναι μια αρκετά κακή συνήθεια για την υγεία των βλεφαρίδων. Τις κάνει εύθραυστες, λεπτές και αδύναμες.

Το καλύτερο προϊόν ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών για κάθε επιδερμίδα

Διάλεξε το σωστό βουρτσάκι

βουρτσάκι βλεφαρίδες

Δεν είναι όλα τα mascara για όλες τις βλεφαρίδες και ο λόγος είναι το βουρτσάκι. Πρέπει σιγά σιγά  να αρχίσεις να επιλέγεις με βάση το μήκος των βλεφαρίδων σου, τι εννοώ;! Ιδανικό για τις κοντές βλεφαρίδες είναι ένα λεπτό βουρτσάκι, σε αντίθεση με ένα πιο χοντρό που είναι ιδανικό για τις πιο μακριές. Με αυτό τον τρόπο το βουρτσάκι θα αγκαλιάσει και θα τοποθετήσει πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερη συνέπεια το προϊόν.

Τώρα είσαι έτοιμη να πετάξεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου.