BeautySkin Detox εδώ και τώρα!

Skin Detox εδώ και τώρα!

skin detox

Μετά από πολλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες νομίζω ήρθε ο καιρός για λίγo skin detox! Το δέρμα σου κατά την περίοδο των γιορτών έχει ταλαιπωρηθεί με τα επανωτά make ups και την έκθεση σε ρύπους. Μην το καθυστερείς άλλο και δώσε στην επιδερμίδα σου μπόλικη φρεσκάδα!

Πόσο καιρό χρειάζεσαι;

Θα χρειαστεί να αφιερώσεις σίγουρα 5-6 μέρες για να απομακρυνθούν τυχόν τοξίνες, ρύποι και νεκρά κύτταρα ώστε το δέρμα να ανανεωθεί και να αναζωογονηθεί. Αν κάνεις σωστή αποτοξίνωση το δέρμα σου μπορεί να είναι καλύτερα από ό,τι ήταν ποτέ. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Water Please!

Θα πεις το νερό, νεράκι! Το δέρμα σου χρειάζεται άπλετη ενυδάτωση για να ανταποκριθεί στη ταχεία αναζωογόνηση των κυττάρων.  Μπορείς να επιλέξεις άφοβα να καταναλώσεις πράσινο τσάι ή mix φυσικών χυμών και smoothies με τζίντζερ, πηγή πλούσια σε αντιοξειδωτικά!

Water Please

Cleaning X2

Το σωστό detox time περιλαμβάνει φυσικά, καθαρισμό προσώπου τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. Ο καθαρισμός πρέπει να είναι μια καθημερινή συνήθεια σου, αλλά ανεξάρτητα από την τυπική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, η αποτοξίνωση του δέρματος απαιτεί καθαρισμό πρωί και βράδυ. Δώσε προσοχή στον τύπο του δέρματός σου όταν επιλέξεις τα αντίστοιχα καθαριστικά που θα χρησιμοποιήσεις. Για πιο ξηρό δέρμα προτίμησε ένα καθαριστικό με λάδι το πρωί και ένα καθαριστικό με αφρό το βράδυ. Για πιο λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες ένα τζελ με βάση το νερό, πρωί και βράδυ είναι ότι πρέπει!

Ατμοθεραπεία

Έναν βαθύ καθαρισμό ολοκληρώνει η έκθεση του δέρματος σε ατμό! Επιτρέπει στα συστατικά να διεισδύσουν στους πόρους και να εξάγουν όσο το δυνατόν περισσότερο σμήγμα. Μη πας πολύ μακριά, μόνο μέχρι την κουζίνα! Πρόσθεσε βραστό νερό σε ένα μπολ. Τοποθέτησε το πρόσωπο σου πάνω από το μπολ και πέρασε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου ώστε να συγκεντρωθεί ο ατμός στους πόρους του προσώπου. Επανέλαβε 3-4 φορές για 1-2’ κάθε φορά.