BeautySkincare αγάπη μου: 5 λεπτά για σένα και το δέρμα σου αρκούν

Skincare αγάπη μου: 5 λεπτά για σένα και το δέρμα σου αρκούν

Skincare, το ήμισυ του παντός!

Ένα λαμπερό και περιποιημένο πρόσωπο φανερώνει μια προσεγμένη γυναίκα μέσα και έξω. Είτε είσαι skincare lover, είτε όχι είναι σημαντικό να διαθέτεις 5 λεπτά για το δέρμα σου κάθε μέρα. Μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα έρχεται με λίγα απλά βήματα.

Wake up your skin

Ξεκίνα την καθημερινή σου περιποίηση με τον σωστό καθαρισμό προσώπου. Επέλεξε ένα προϊόν καθαρισμού βάση του τύπου της επιδερμίδας σου. Θυμήσου, πρέπει να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, την υπερβολική λιπαρότητα αλλά και να κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

I’m a better person when I’m moisturized

Ενυδάτωση προσώπου

Επέλεξε μια κρέμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Εφάρμοσε πρωί και βράδυ, ακόμη και όταν νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου δεν την χρειάζεται.

EXTRA TIP: Μη ξεχνάς το ντεκολτέ, είναι μια περιοχή που χρειάζεται επίσης ενυδάτωση.

Σαν τα μάτια σου...

Πολύ σημαντική είναι η περιποίηση στην περιοχή των ματιών. Μην αμελείς το ντεμακιγιάζ, καθαρίζει και προετοιμάζει την περιοχή για την κρέμα ματιών που θα ακολουθήσει. Σου δίνει ενυδάτωση και λάμψη ενώ μειώνει τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια κούρασης.

15 κρέμες ματιών που θα σας κάνουν να πείτε «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Μη κρύβεσαι απ’ τον ήλιο

Νούμερο ένα σύμμαχός σου είναι η αντηλιακή κρέμα. Και θα σου πω γιατί, γιατί είναι η ιδανική ασπίδα για να προστατέψεις το δέρμα σου από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου και την υπεριώδη ακτινοβολία.

You scrub girl!

Και τέλος κάνε απολέπιση, μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Δίωξε τα νεκρά κύτταρα και χάρισε στο δέρμα σου ομοιόμορφη υφή. Μειώνει τις ατέλειες, λειαίνει την επιδερμίδα και σου χαρίζει μεταξένιο αποτέλεσμα.

Πώς φτιάχνεται το καλύτερο face scrub με καφέ

Οι τέλειες επιδερμίδες χρειάζονται και τέλεια περιποίηση!