Time to glow, girl!

BeautyTime to glow, girl!

Time to glow, girl!

λαμπερό δέρμα

Οποιαδήποτε γυναίκα και αν ρωτήσαμε αυτές τις μέρες, μας είπε ότι το πρώτο πράγμα που θέλει είναι ένα λαμπερό δέρμα. Το highlighter είναι ένα προϊόν που ήρθε στη ζωή μας ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.
Χαρίζει λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα και δίνει έξτρα διάσταση στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Παρακάτω σου έχω μερικά “λάμπεις Μπάμπη μου” μυστικά.

Tips για λαμπερό δέρμα

Προετοίμασε το δέρμα σου. Πλύνε καλά το πρόσωπο πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ, πρέπει να απομακρύνεις ρύπους και νεκρά κύτταρα.

Εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα τύπου illuminator, έτσι ενυδατώνεις και δίνεις ένα γενικό εφέ λάμψης στο δέρμα χωρίς πολύ κόπο.

Πριν το foundation, στο λέω και στο τονίζω, πριν! εφάρμοσε ένα highlighter σε κρεμώδη μορφή σε
σημεία όπως μήλα, ράχη της μύτης, τόξο των φρυδιών για να δώσεις περισσότερο φως. Το πολυπόθητο αποτέλεσμα, το λαμπερό δέρμα, είναι πολύ κοντά μετά από αυτή την κίνηση. Ωστόσο, αν νιώθεις ότι βιάζεσαι λίγο παραπάνω σήμερα, πρόσθεσε απλά μερικές σταγόνες από υγρό highlighter μέσα στο foundation σου.

Βάλε λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού, θα δεις το βλέμμα σου πολύ πιο ξεκούραστο.

Δοκίμασε τις παραπάνω συμβουλές και θα δεις ένα αποτέλεσμα που δε θα περάσει απαρατήρητο στα σίγουρα!

Αν θέλεις εκτός απο το δέρμα να αναδείξεις και το βλέμμα σου δες το All eyes on you: Tips για να αναδείξεις το βλέμμα σου! Για να μένεις πάντα ενημερωμένη για τα επόμενα άρθρα μας ακολούθησέ μας στο Instagram.