Make Up3+1 χαρακτηριστικά στο make up του Κριού!

3+1 χαρακτηριστικά στο make up του Κριού!

make up του Κριού

Γυναίκα Κριέ it’s your time to shine! Μάρτιος χωρίς κριαράκια γίνεται; Ε, δε γίνεται! Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού ημερολογίου μας δείχνει τα σωστά βήματα για μοναδικές εμφανίσεις γεμάτες τόλμη και φιλοδοξία! Μάθε τώρα 3+1 χαρακτηριστικά στο make up του Κριού!

Smokey eyes

Ο Κριός και ηγετική του φύση φιλοδοξεί να κατακτήσει τα daily catwalks με απόλυτη εξωστρέφεια. Πως το πετυχαίνει όμως αυτό; Με smokey eyes φυσικά! Για αρχή ξεκίνα με ένα παχύ έντονο μαύρο μολύβι με το οποίο θα σχηματίσεις τη βασική γραμμή στο πάνω βλέφαρο. Μη μείνεις όμως εκεί. Τοποθέτησε μαύρη σκιά και στο κάτω μέρος του ματιού κάνοντας ένα αληθινό cat eye! Το μυστικό για σένα Κριαράκι είναι να χρησιμοποιήσεις electric blue σκιά, καφέ σκούρο η μπορντό για το σβήσιμο! Απογείωσε το look σου με την αγαπημένη σου μάσκαρα!

Smokey eyes make up του Κριού

And I’m feeling’ good!

Το τέλειο μακιγιάζ για έναν Κριό πρέπει να είναι τολμηρό και να αποπνέει αισιοδοξία. Κάντε μια εμφάνιση με κοφτό black eyeliner σε συνδυασμό με ένα βαθύ και πλούσιο σκούρο κόκκινο κραγιόν. Μη ξεχάσεις τη μάσκαρα σου αλλά και μερικές δόσεις λάμψεις και highlighter μιας και σου αρέσει να βλέπεις πάντα τη «φωτεινή» πλευρά!

Fire, fire!

Ως ζώδιο της φωτιάς, το πάθος σου για ότι κάνεις είναι ασύγκριτο! Δείξε αυτό το πάθος και τη φλόγα του ζωδιακού σου στοιχείου με μία κόκκινη σκιά ματιών! Μη διστάσεις να δοκιμάσεις και άλλα χρώματα ίσως από τις αποχρώσεις του πορτοκαλί με ροζ για πιο ανοιξιάτικα και φρέσκα looks. Έτσι θα κερδίσεις σίγουρα τις εντυπώσεις!

Fire make up του Κριού

Rollercoaster!

Ο Κριός καμιά φορά γίνεται και αναποφάσιστος με αλλαγές που θυμίζουν ένα αληθινό rollercoaster! Κάνε τουλάχιστον ένα αντίστοιχο ανατρεπτικό και παιχνιδιάρικο look για να δεις με πιο θετική και playful όψη σε αυτές τις αλλαγές! Υπάρχει κάτι πιο fun από τιρκουάζ και πράσσινες σκιές;

Rollercoaster make up του Κριού