Make Up3+1 Tips μακιγιάζ για Αιγοκεράκια

3+1 Tips μακιγιάζ για Αιγοκεράκια

Η Νέα Χρονιά ξεκινάει με πειθαρχεία και προσήλωση στους στόχους και τα Αιγοκεράκια αναλαμβάνουν τα ηνία! Η Γη είναι το στοιχείο του Αιγόκερου και αυτό κάνει τα vegan και eco friendly προϊόντα ακόμα πιο ελκυστικά!

Celebrities Αιγόκεροι: Julia Louis-Dreyfus, Dolly Parton, Kate Moss, Μαρία Κορινθίου.

διάσημα αιγοκεράκια

Nude Αποχρώσεις

Ως γήινο ζώδιο η Αιγόκερως γυναίκα προτιμά αποχρώσεις κυρίως nude που  προσφέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Προτίμησε μια σκιά ματιών σε αποχρώσεις του πράσινου, του καφέ ή του μπρονζέ. Τόσο σε σκούρες όσο και σε πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, οι γήινοι τόνοι απογειώνουν την εμφάνιση σου Αιγοκεράκι! Σε πιο καφέ τόνους τα μάτια σου θα τονιστούν αλλά και σε ποιο μπεζ το βλέμμα σου θα αποκτήσει σιγουριά για μία αξέχαστη εμφάνιση!

Ενυδάτωση με χρώμα

Οι κρέμες BB απευθύνονται στην πρακτική φύση των Αιγόκερων. Μία κρέμα τύπου BB σου προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεσαι σε συνδυασμό με μία επιφανειακή κάλυψη σε χρωματική απόχρωση όμοια του δέρματος σου. Επίλεξε τη γρήγορη λύση ειδικά εάν έχεις καθυστερήσει στο γραφείο και τρέχεις με τον καφέ στο χέρι!

bb κρέμα μακιγιάζ

Balanced Look

Το make up μιας Αιγόκερου κινείται σε ισορροπημένες χρωματικές επιλογές σε παλέτες όπου κυριαρχεί το καφέ ή το μπλε σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις του μπεζ. Επίλεξε ένα smokey eye απογειώνοντας το με ένα old time classic μαύρο eyeliner. Το ζώδιο του χειμώνα και των ορίων, διατηρεί μία ισορροπία στο look αποφεύγοντας τα έντονα peachy ρουζ αλλά δίνοντας έμφαση σε καφετί αποχρώσεις τερακότας.

εφαρμογή του eyeliner

Μεταλλικά χείλη

Σε κάθε ζώδιο αρέσει να βάζει κραγιόν, αλλά είναι τόσο δύσκολη απόφαση να πάρεις όταν πρόκειται για χρώματα. Τα μεταλλικά χρώματα των χειλιών απογειώνουν φανταστικά κάθε εμφάνιση σου Αιγοκεράκι! Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο συνδυασμό! Επίλεξε σκούρες αποχρώσεις σε μπορντώ ή μπρονζέ για τα χείλη και καφετί για τα μάτια. Έτσι θα προσθέσεις βάθος στην όψη σου.