Beauty5+1 Προϊόντα ομορφιάς για το χειμωνιάτικο νεσεσέρ

5+1 Προϊόντα ομορφιάς για το χειμωνιάτικο νεσεσέρ

χειμωνιάτικο νεσεσέρ

Το 2022 οδεύει ήδη προς την έξοδο. Με τον χειμώνα να παραμονεύει μάλλον θα έχεις ήδη αναρρωτηθεί ποια προϊόντα χρειάζεσαι για να είσαι πάντα περιποιημένη. Σου έχω τις απαντήσεις που περίμενες. Για αυτό πάρε το νεσεσέρ σου και έλα να το γεμίσουμε μαζί.

Μείνε ενυδατωμένη δείξε υγιής

Μη γελιέσαι, το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα σου ακριβώς όπως και η ζέστη. Για να διατηρρήσεις το λαμπερό και υγιές δέρμα σου χρησιμοποίησε την ενυδατικη κρέμα της επιλογής σου σε καθαρό δέρμα πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ.

Τα χείλη σου και τα μάτια σου

Μη μου πεις ότι δεν έχεις αντιμετωπίσει ποτέ το πρόβλημα με τα σκασμένα χείλη όταν έχει κρύο; Σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει δεν ταιριάζουν καθόλου με το αγαπημένο σου κραγιόν. Βάλε λοιπόν στο νεσεσέρ σου ένα lip balm και χρησιμοποιησέ το αρκετές φορές μέσα στη μέρα.

EXTRA TIP: Αν τα χείλη σου είναι ήδη ξηρά και ξεφλουδίζουν τότε ένα scrub χειλιών θα σου δώσει τη λύση.

νεσεσερ προιοντα

Where is the glow?

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αρκετές είναι οι μέρες που το δέρμα μας έχει αυτή τη θαμπή όψη. Ευτυχώς έχουμε ένα σύμμαχο στον αγώνα για λαμπερό δέρμα, λέγεται primer. Αν το εφαρμόσεις πριν το foundation ή την κρέμα ΒΒ σου το δέρμα σου θα αποκτήσει τη λάμψη που του αξίζει. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.

Καλοκαίρι για πάντα

Αν σου λείπει και εσένα η ηλιοκαμένη όψη του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το 2023. Άνοιξε το μαγικό τσαντάκι σου και πρόσθεσε ένα bronzer. Άπλωσέ το στο μέτωπο σου, την άκρη της μύτης και γενικά στα σημεία που αγγίζει ο ήλιος. Έτσι θα δώσεις χρώμα στην εμφάνιση σου.

χειμωνιάτικο makeup
bronzer μεσα στο νεσεσερ σου
blush στο χειμωνιάτικο νεσεσέρ

Natural Blush

Και αν αναζητάς ακόμα περισσότερο χρώμα, τότε φέτος είναι η χρονιά σου. Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού χειμώνα είναι το έντονο blush.

Τόλμησε να εφαρμόσεις αρκετή ποσότητα στα ζυγωματικά σου. Άλλωστε κόκκινα μάγουλα δεν αποκτάς μόνο από τον ήλιο. Το κρύο έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Lipstick is Back

Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια που κρύβαμε τα χείλη μας ήρθε η ώρα να τα αναδείξουμε και πάλι. Τα κραγιόν έχουν την τιμητική τους αυτό το χειμώνα. Διάλεξε ανάμεσα στο κλασσικό κόκκινο ή τις πιο σκούρες berry και wine αποχρώσεις. Θα ταιριάξουν γάντι με την λευκή επιδερμίδα που έχεις το χειμώνα. Στις βραδινές σου εμφανίσεις τόλμησε να δώσεις και λίγη λάμψη από το αγαπημένο σου lip gloss. Χαμογέλα είσαι έτοιμη… Time to kiss again!

κραγιον στο νρσεσρ σου
lipstick στο νεσεσέρ σου
lip gloss το νεσεσερ σου