Make Up8 make up tips για κοκκινομάλλες

8 make up tips για κοκκινομάλλες

tips για κοκκινομάλλες

Τα make up tips για κοκκινομάλλες είναι τα πιο περίπλοκα θέματα που μπορεί να συναντήσει κανείς. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο, αφού στη πραγματικότητα είναι πολύ απλά τα πράγματα. Λοιπόν λοιπόν, για σένα Gingerάκι μου, έχω μερικές καταπληκτικές συμβουλές μακιγιάζ που όντως λειτουργούν και θα κάνουν την υπέροχη κόμη σου να ξεχωρίζει.

Φακίδες!!!

Αρχικά δεν πρέπει ποτέ να ντρέπεσαι για τις υπέροχες φακίδες σου! Οι φακίδες είναι μέρος της εμφάνισης σου, οπότε και το πρώτο που πρέπει να τονίσουμε. Να είσαι περήφανη για αυτές και να τις «δείχνεις».

υπέροχες φακίδες

Eyeliner-Mascara

Έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ καλύτερο το καφέ eyeliner αντί του μαύρου στη δική σου περίπτωση. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το τι απόχρωση είναι τα μαλλιά σου, αν το κόκκινο είναι φυσικό ή όχι και σε τι τόνο είναι το δέρμα σου. Κατά τη γνώμη μου πάντως, το καφέ είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, δεν αγριεύει το βλέμμα ενώ ταυτόχρονα το τονίζει τόσο όσο χρειάζεται. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για το mascara.

Mascara για κοκκινομάλλες

Eyeshadows

Αν ψάχνεις σκιά για τα μάτια που πραγματικά να σου πάει, τα ροδακινί και τα καφέ είναι πραγματικά η πιο ασφαλής οδός για να ακολουθήσεις. Αφού το ροδακινί αναδεικνύει το κόκκινο. Το δαμασκηνί είναι επίσης ένα χρώμα που σε ταιριάζει πολύ. Ειδικά αν έχεις πράσινα μάτια, το δαμασκηνί είναι το ιδανικό χρώμα για σένα!

Eyeshadows
σκιά για κοκκινομάλλες

Blush

Είσαι κοκκινομάλλα, δεν μπορείς να φορέσεις ρουζ. Ποιος τα λέει αυτά; Στην πραγματικότητα, τα ρουζ με αρκετά έντονες αποχρώσεις, όπως της τερακότας ή τα κοκκινωπά ρουζ είναι φανταστικά. Απλά εφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα και συμπλήρωσε λίγο highlighter για extra λάμψη.

Coral vibes

Υπάρχει μια διαφωνία γύρω από τα κόκκινα μαλλιά και το μακιγιάζ. Πολλοί πιστεύουν ότι τα κοραλλί χρώματα και τα κόκκινα μαλλιά δεν πάνε μαζί, παρόλα αυτά, αυτό δεν ισχύει. Λίγο κοραλλί στα χείλι ή ακόμη και στα μάγουλα είναι ένας καλός τρόπος να φωτίσεις το πρόσωπό σου.

make up για κοκκινομάλλες

Lips

Διατήρησε τα χείλη σου ενυδατωμένα. Με μια στρώση από lip gloss ή ακόμη και μ΄ ένα ενυδατικό κραγιόν σε ήπιους τόνους θα είσαι υπέροχη. Προτίμησε να δίνεις ένταση στα μάτια ή τα μήλα και να κρατάς πιο ήσυχα τα χείλη.

Brows

Σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις τα φρύδια σου κάτι που δεν είναι! Είναι ανοιχτόχρωμα και υπέροχα, αγάπησέ τα έτσι. Ο τρόπος για να το καταφέρεις αυτό είναι να βρεις ένα μολύβι φρυδιών μια με δύο αποχρώσεις πιο φωτεινό από το φυσικό σου χρώμα. Απλά διόρθωσε λίγο τα φρύδια σου, μη σχηματίσεις νέα.

Brows

Gold addiction

Το χρυσό είναι ένα διαχρονικό χρώμα για σένα. Εφάρμοσέ το για μια βραδινή έξοδο ή αν αγαπάς τη λάμψη, σε μικρότερη ποσότητα για καθημερινή χρήση. Εξάλλου ποιος δεν αγαπάει λίγη λάμψη;

Gold addiction