How ToBB Cream: Your best friend in make up

BB Cream: Your best friend in make up

Σου αρέσει το foundation αλλά το αποτέλεσμα είναι κάπως βαρύ για την επιδερμίδα σου; Η BB Cream στο μακιγιάζ σου θα σου λύσει τα χέρια! Ανανέωσε, φώτισε, ενυδάτωσε και δώσε στο πρόσωπο σου την απαλότητα του που του αξίζει με BB Cream. Τι είναι; Πως εφαρμόζεται; Σε ποιες επιδερμίδες ταιριάζει; Για τσέκαρε πιο κάτω και θα βρεις όλες τις απαντήσεις!

2 σε 1 !

H BB Cream είναι μία κρέμα με χρώμα και έχει double role! Σου δίνει τη μεσαία και ελαφριά κάλυψη που αναζητάς για την επιδερμίδα σου και ταυτόχρονα προσφέρει στο δέρμα σου βαθιά ενυδάτωση! Προτίμησε vegan BB Cream για σίγουρη προστασία και θρέψη του δέρματος χωρίς καμία σκληρή χημική ουσία. Η vegan BB Cream δεν περιέχει ορυκτέλαια ή τεχνητά αρώματα αλλά μόνο plant based συστατικά!

Morning or Midnight?

Πότε πρέπει να φορέσεις BB Cream; Σε καθημερινή βάση λοιπόν ξεκίνα με βαθύ καθαρισμό προσώπου. Σε στεγνή επιδερμίδα εφάρμοσε λίγη ποσότητα στα ακροδάχτυλα ή σε ένα πινέλο. Άπλωσε το προϊόν ομοιόμορφα. Πολύ γρήγορα λοιπόν και μόνο με ένα προϊόν πετυχαίνεις κάλυψη και ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Just do it!

Ξύπνησες τελευταία στιγμή για το γραφείο και τρέχεις πανικόβλητη να ετοιμαστείς; Μην σκέφτεσαι ενυδατικές κρέμες, primer και foundation. Just do it! Βάλε λίγη BB cream στο μακιγιάζ σου, ακόμη και στο ασανσέρ του γραφείου και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τη μέρα! Ελαφρύ υλικό με γρήγορη εφαρμογή αποτελεί την κίνηση κλειδί για φρέσκο office look και after work drinks!

Your best choice!

Φυσικά η BB Cream έχει και διαβάθμιση χρωματικού τόνου για να διαλέξεις το κατάλληλο για την επιδερμίδα σου. Εξάλλου απορροφάται από τους πόρους του δέρματος σου και προσαρμόζεται όπως πρέπει! Υπάρχουν πολλοί τύποι BB Cream και θα σου πρότεινα να προτιμήσεις κάποια που να είναι dermatologically tested εμπλουτισμένη με φυτικά έλαια η οποία όμως ελέγχει τη λιπαρότητα! Έτσι θα αποφύγεις την extra παραγωγή σμήγματος αλλά και τυχόν ερεθισμούς από την πολύωρη χρήση.

Tip: Δοκίμασε BB Cream με υαλουρονικό οξύ το οποίο προωθεί την αναγέννηση των κυττάρων!