BeautyCannes 2022: It’s red carpet beauty time!

Cannes 2022: It’s red carpet beauty time!

φεστιβάλ των καννών κόκκινο χαλί

Τα make up look που ξεχωρίσαμε στο Φεστιβάλ των Καννών 2022

Το 75ο Φεστιβάλ των Καννών είναι ένα βήμα πριν γραφτεί στην ιστορία. Πολλοί είναι αυτοί που ταξίδεψαν από την άλλη άκρη της γης και άλλοι τόσοι από λίγο πιο κοντά στη Νότια Γαλλία, για ένα φεστιβάλ έτοιμο να γιορτάσει την κανονικότητα μετά από τόσο καιρό και όλα αυτά που ζήσαμε. 

Τόσο οι πρεμιέρες όσο και τα after parties, έδωσαν την ευκαιρία για άλλη μια φορά να γιορτάσουμε τη μόδα, το στυλ και την ομορφιά, κάνοντας μας να παραμιλάμε από τις συγκλονιστικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Βέβαια ξέρεις, εγώ σαν γνήσιο make up junkie θα επικεντρωθώ κυρίως στα λαμπερά μακιγιάζ παρά στα αστραφτερά φορέματα (που μεταξύ μας δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα!). 

Τι πρόσεξα; Τα μακιγιάζ κινήθηκαν σε κλασσικό ύφος και επικεντρωθήκαν κυρίως στο να αναδείξουν την ομορφιά της γυναικάς χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Κόκκινο κραγιόν, eyeliner και καθαρά μάτια είναι μερικά από τα look που επικράτησαν.

Ας τα δούμε ένα-ένα πιο αναλυτικά.

Andriana Lima

andriana lima

Πιο όμορφη από ποτέ. Χαμογελαστή, παρέα με την κοιλίτσα της και ένα μακιγιάζ σε πολύ φυσικούς τόνους που τόνιζε τα χαρακτηριστικά της χωρίς πολλές υπερβολές.

Eva Longoria

Eva Longoria

Επίσης με ένα μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους με τη μόνη διαφορά…ένα extra τραβηγμένο eyeliner και glittery σκιά στο καπάκι που έδινε ένταση στο βλέμμα και ολοκλήρωνε απόλυτα το look της σε συνδυασμό με ένα χαλαρό ponytail.

Julianne Moore

Ένα μακιγιάζ κομμένο και ραμμένο πάνω της, ένα smokey eye look μεσαίας έντασης σε καφεπορτοκαλί χρώμα. Τόνιζε το πράσινο χρώμα των ματιών της, ενώ ταίριαζε απόλυτα με το χρώμα της επιδερμίδας της, τα μαλλιά της και κυρίως με το σμαραγδένιο της κολιέ, (που μεταξύ μας!) έκανε τους πάντες να παραμιλάνε.

Lorie Harvey

Lorie Harvey

Έντονες βλεφαρίδες κι ένα καφεμαύρο smokey eye συνόδευσαν την εντυπωσιακή Lorie στο κόκκινο χαλί, μαζί με ένα μπανανί τούλινο φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Elle Fanning

Elle Fanning

Ότι πιο ρομαντικό και γλυκό θα δεις τις τελευταίες μέρες στα media. Είναι το χτένισμα; Είναι το φόρεμα; Σίγουρα είναι το χαμόγελο. Ή και το μακιγιάζ! Ελάχιστο χρώμα στα μήλα, μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner στις ρίζες των βλεφαρίδων και ένα σχεδόν ξεθωριασμένο κραγιόν, δίνουν ακριβώς τη φρεσκάδα και το ρομαντισμό που χρειάζεται.

Rebecca Hall

Rebecca Hall

To look της ήταν βασισμένο στο κατακόκκινο κραγιόν. Κλασσικό αλλά πάντα φίνο και εντυπωσιακό. Σε συνδυασμό με το pixie κούρεμά της, θεωρώ ότι ήταν το απόλυτο beauty combination. Κι όποιος πιστεύει το αντίθετο, ας μιλήσει τώρα αλλιώς ας σωπάσει για πάντα!