BeautyFashion Week: Οι τάσεις του μακιγιάζ μέσα από τις πασαρέλες

Fashion Week: Οι τάσεις του μακιγιάζ μέσα από τις πασαρέλες

fashion week

Μια εβδομάδα με πολύ ενδιαφέρον για το styling, την μόδα και τον χώρο της showbiz που δεν είχε προηγούμενο.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Ο μήνας που οι πιο γνωστοί οίκοι, τα πιο glam μοντέλα και όλοι οι καλοφορεμένοι καλεσμένοι ήταν μαζεμένοι σε έναν χώρο, στην καρδιά της μόδας. Ένα Fashion Week με υπερπολυτελή υφάσματα και beauty looks που δεν γίνεται να μην σου αφήσουν την επίγευση μιας chic εικόνας.

Θα σου δώσουμε μία ‘’γεύση’’ από όλα τα trends του έτους, τα pop χρώματα και τις θαρραλέες εμφανίσεις, έτσι ώστε να νιώσεις πως και εσύ έζησες την κάθε στιγμή.

Fashion Week Cavalli

Roberto Cavalli

H Chiara Ferragni επέλεξε να εμφανιστεί με ένα μεταξωτό φόρεμα του οίκου Roberto Cavalli.

 Έκλεψε τις εντυπώσεις όμως με την ένταση που έδωσε στο μακιγιάζ της. Συγκεκριμένα στο βλέμμα της με την έντονη σκιά και τις γήινες αποχρώσεις στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Diesel

Η Julia Fox για ακόμη μία φορά εξέπληξε τα πλήθη και άφησε τους πάντες με ‘’ανοιχτό το στόμα’’, εξάλλου δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Επέλεξε να ντυθεί με ένα φόρεμα Diesel αλλά εκεί που επικεντρώθηκαν όλοι και είδαν κάτι εναλλακτικό ήταν το μακιγιάζ της.

Έδωσε ένταση στο σαγηνευτικό της βλέμμα με πολύ bold eyeliner, λίγο lip gloss στα χείλη και ελάχιστο ρουζ.

Moschino

Η Grace Elizabeth και η Sora Choi έκλεψαν τις εντυπώσεις φορώντας δύο ιδιαίτερα και καθόλου διακριτικά ρούχα.

Εσύ θα τα φορούσες;

Μην ξεχνάς η μόδα δεν έχει όρια και γι’ αυτό σε ένα look μπορείς να το απογειώσεις και με το ρούχο και με το μακιγιάζ.

Η επιλογή πολλών γυναικών ήταν το έντονο glossy red.

Prada

Ο οίκος Prada θέλει πάντα να φέρνει την νέα μόδα και να πρωτοπορεί με beauty look που βγάζουν ‘’μάτι’’.

Στις πασαρέλες του εμφανίστηκαν καλοντυμένα elegant μοντέλα με clean πρόσωπα και βλεφαρίδες βεντάλια ή εφέ φτερού όπως τις χαρακτήρισαν κάποιοι. Κορίτσια προσέξτε μην σας πάρει ο αέρας!

Dolce Gabbana

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Kim Kardashian από ένα τόσο μεγάλο fashion γεγονός και έτσι και έγινε. Μια από τις εμφανίσεις που πάντα είναι θέμα συζήτησης είναι η Kim Kardashian.

 Με το πιο sexy βλέμμα και το εντυπωσιακό φόρεμα ταίριαζε και το μακιγιάζ που της αναλογούσε. Σκιές σε γήινες αποχρώσεις με ένα bronze make up look και nude γυαλιστερά χείλη όλες μας πάντα νιώθουμε περιποιημένες και ταυτόχρονα εντυπωσιακές.