Make UpΦρέσκαρε το μακιγιάζ σου σε 5’

Φρέσκαρε το μακιγιάζ σου σε 5’

φρέσκαρε το μακιγιάζ σου

Σε πόσες από εμάς έχει τύχει μετά από πολλές ώρες στη δουλειά, να χρειαστεί να πάμε κάπου αλλού μετά…σε μια εκδήλωση, σε μια επίσκεψη, οπουδήποτε. H πρώτη σου σκέψη είναι ότι το μακιγιάζ σου έχει χάσει την πρωινή του φρεσκάδα; Δεν πειράζει θα το φρεσκάρουμε στο πιτς φιτίλι και θα φαίνεσαι σαν να ‘χεις μόλις βγει απ’ το σπίτι.

Προετοιμάσου σωστά

Φτιάξε ένα νεσεσέρ για την τσάντα σου. Φρόντισε να έχει τα απαραίτητα, ένα concealer, μια πούδρα, ένα ρουζ, ένα mascara, μια σκουρόχρωμη σκιά, φυσικά το κραγιόν σου  και το σημαντικότερο, ένα setting spray .

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ σε travel size, είναι κάτι που, επίσης, θα σε βοηθήσει εξαιρετικά σε μια τέτοια περίπτωση. Όχι απαραίτητα για να ξεβαφτείς αλλά για να διορθώσεις. Ίσως, κάτι που δεν σου αρέσει απ’ το πρωινό σου μακιγιάζ ή ένα λάθος που έκανες τώρα πάνω στη βιασύνη σου. Θα αποφύγεις μουτζούρες και ερεθισμούς.

Προϊόντα για το μακιγιάζ σου

Φρέσκαρε το μακιγιάζ σου

Ανανέωσε τη βάση σου με concealer, φώτισε αρχικά την περιοχή κάτω απ’ τα μάτια. Στη συνέχεια πρόσθεσε λίγη ποσότητα και στα υπόλοιπα σημεία που θεωρείς ότι χρειάζονται λίγη κάλυψη, όπως τα πλαϊνά της μύτης και γύρω απ’ το στόμα. Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα πέρασμα με την πούδρα και το ρουζ σου.

Και τώρα ήρθε η ώρα για την μεγάλη απόφαση! Χείλη ή μάτια; Σκέψου την περίσταση και αποφάσισε ανάλογα. Συνέχισε δίνοντας έμφαση στο σημείο που επέλεξες.

Κλείδωσε και φρέσκαρε μια και καλή το μακιγιάζ σου με ένα setting spray. Θα σου δώσει αμέσως λάμψη και ζωντάνια.

Τέλος βάλε λίγο απ’ το άρωμά σου, το χαμόγελό σου κι έφυγες!

Πηγή: «Τα μυστικά μου για γρήγορο φρεσκάρισμα του μακιγιάζ»! | You & Me by Stamatina Tsimtsili (youweekly.gr)