How ToGlowing Spring Makeup Look

Glowing Spring Makeup Look

glowing spring makeup

Πως θα φέρεις την άνοιξη, την φρεσκάδα και τη λάμψη της στο πρόσωπο σου; Πάρε μερικές ιδέες και μάθε πως να δημιουργήσεις γρήγορα και εύκολα το πολυσυζητημένο Glowing Spring Makeup Look!

Άσε το δέρμα σου να λάμψει!

Για να πετύχεις αυτό το εμφανώς λαμπερό αλλά και φυσικό αποτέλεσμα, να επιλέξεις περισσότερα κρεμώδη προϊόντα σε σχέση με τα συμπαγή που δεν έχουν τόσο ανάλαφρη μορφή. Μπορείς να δοκιμάσεις μία BB Cream με χρώμα. Οι κρέμες αναμειγνύονται καλύτερα με την επιδερμίδα και αποφεύγεις τις πολλές στρώσεις υλικού που βαραίνουν το δέρμα. Το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό έχοντας μία ελαφριά κάλυψη.

glowing makeup look
spring makeup

Σχημάτισε σωστά τα φρύδια σου!

Περιποιήσου επαρκώς τα φρύδια σου χωρίς να τα βαρύνεις με έντονο χρώμα. Χτένισε τα με ένα βουρτσάκι φρυδιών σχολαστικά και επίλεξε τη πιο φυσική εκδοχή τους. 

Για να πετύχεις σταθερό αποτέλεσμα μπορείς να εφαρμόσεις λίγο διάφανο gel φρυδιών.

Ελάφρυνε το βλέμμα σου!

Με γήινα χρώματα προχώρησε στα μάτια. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ απλώς εφάρμοσε λίγη μπεζ σκιά στο καπάκι του ματιού σου. Για περισσότερο βάθος στην όψη του προσώπου σου δοκίμασε λίγη σκιά σε απόχρωση μόκα στο τόξο του ματιού σου.

Peachy spring!

Για πιο γλυκιά και ανοιξιάτικη διάθεση μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις ένα peachy ρουζ στα μήλα σου.

Glow up!

Το Glowing Spring Makeup Look σημαίνει λάμψη! Εφάρμοσε highlighter σε αρκετά σημεία διατηρώντας μια ισορροπία. Ξεκίνα με τα κόκκαλα του προσώπου σου στα μήλα, στην μύτη και στα σαγόνια σου σχηματίζοντας νοερές γραμμές. Συνέχισε με το πάνω μέρος των χειλιών σου και εφάρμοσε λίγη λάμψη επί του άνω χείλους. Αυτό θα βοηθήσει τα χείλη σου να αποκτήσουν έντονη γωνία.

highlight makeup

Ολοκλήρωσε το Glowing Spring Makeup Look με ένα creamy lipstick σε μπεζ ή ροζ αποχρώσεις!