Ho ho ho, Merry makeup Christmas!

Make UpHo ho ho, Merry makeup Christmas!

Ho ho ho, Merry makeup Christmas!

makeup christmas

6 εορταστικά μακιγιάζ που θα σε κάνουν να θες να είναι για πάντα Χριστούγεννα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε τα Χριστούγεννα ένας από αυτούς είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε φανταχτερά, λαμπερά και υπερ – εορταστικά μακιγιάζ. Ήρθε η εποχή που περίμενες με αγωνία, η εποχή που επιτέλους θα χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα γκλιτερένια και φαντεζί καλλυντικά που αγόρασες και αναρωτιόσουν πότε θα σου φανούν χρήσιμα. Μην κάθεσαι, σήκω, πάρε τα πινέλα σου και ετοιμάσου να μπεις για τα καλά στο mood.

Holiday Glam

Μερικές φορές τα κλασσικά είναι και τα πιο πετυχημένα. Το κόκκινο κραγιόν και το έντονο μαύρο eyeliner είναι ένας απ’ τους αλάνθαστους συνδυασμούς που πάντα θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη. Δώσε έξτρα λάμψη με μια μεταλλική σκιά στο καπάκι του ματιού σου.

εορταστικό μακιγιάζ

Glitter eyeliner

Έντονο eyeliner σε μεταλλικές και γκλιτερένιες αποχρώσεις, ο πιο εύκολος τρόπος να τραβήξεις τα βλέμματα. Κάνε τη γραμμή του eyeliner με μια κόλλα για βλεφαρίδες και πριν στεγνώσει εφάρμοσε με ένα πινέλο ή το δάχτυλό σου glitter σε ελεύθερη μορφή. Κάνε ένα καθαρό δέρμα,βάλε και λίγο διάφανο lipgloss στα χείλη και είσαι πανέτοιμη.

Wine lips

Αν έχεις λίγο πιο aggressive διάθεση φέτος, μπορείς να αντικαταστήσεις το κλασσικό κόκκινο κραγιόν με ένα matte βαθύ μπορντό. Το κόκκινο του κρασιού, το ρουμπινί ή κι ένα πιο βατομουρί μπορντό, θα δώσουν στα χείλη σου πρωταγωνιστικό ρόλο.

Sunset eyes

Αν στην καρδιά σου έχει πάντα καλοκαίρι, τι πιο ωραίο από ένα κατακόκκινο smokey eye look. Η τεχνική είναι γνωστή απλά διάλεξε μεταλλικές σκιές σε κόκκινες, πορτοκαλί και χρυσές αποχρώσεις.

sunset μακιγιάζ
μακιγιάζ μάτια

THE eyeliner

Αγαπημένο eyeliner, είναι πάντα στη μόδα και λίγο παραπάνω φέτος.

Όταν μιλάμε όμως για την χριστουγεννιάτικη εκδοχή του, μιλάμε σίγουρα για ένα oversized eyeliner σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

Snow flake eyes

Αν είσαι στην έρευνα για glitter που «βγάζει μάτι», μην ψάχνεις άλλο. Απλά βαλέ λίγη κόλλα βλεφαρίδων κατά μήκος του eyeliner στο επάνω μέρος και τοποθέτησε λίγα χοντρά στρας.

Η αντίθεση του μαύρου eyeliner με την ασημί λάμψη θα απογειώσει αυτό το look.

eyeliner στρας
εντυπωσιακό μακιγιάζ