Make UpHow to: Καλοκαιρινό eyeliner

How to: Καλοκαιρινό eyeliner

Καλοκαιρινό eyeliner

Τώρα είναι η στιγμή που περίμενες για να αφήσεις πίσω τα τετριμμένα στο μακιγιάζ. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ερχόμαστε πιο κοντά στο χρώμα, και με κάποιο μαγικό τρόπο η διάθεσή μας αλλάζει προς το καλύτερο. Οπότε ξέρεις τι σημαίνει αυτό για το μακιγιάζ ε…Χρωματιστό καλοκαιρινό eyeliner! Το καλύτερο σημείο όμως σε όλο αυτό είναι ότι δεν είναι συγκεκριμένο ούτε το σχήμα, αλλά ούτε και το χρώμα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι in trend. Εξάλλου μη γελιόμαστε, το μυστικό για ένα καλό μακιγιάζ είναι να το προσαρμόζεις στο προσωπικό σου στυλ. Οπότε κράτα την κεντρική ιδέα “Colored eyeliner” και ξεκινάμε.

Τύπος eyeliner

Δεν είναι όλα τα eyeliner ίδια. Οι διαφορετικοί τύποι μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις για τη χρονική στιγμή που το θέλεις.

 Υγρό eyeliner/Stylo eyeliner: Το προϊόν για να δημιουργήσεις τις πιο extreme γραμμές, ακόμη κι εσύ που δεν είσαι πολύ φαν αυτού του σπορ. Αρκεί να το χειριστείς σαν ένα απλό στυλό και να “γράψεις”. Με αυτό τον τύπο eyeliner θα δημιουργήσεις ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Gel eyeliner: Εύκολο στη χρήση αν μάθεις τον τρόπο του. Μπορείς να δημιουργήσεις πιο απαλές γραμμές ή πιο έντονες, ανάλογα με την ποσότητα που θα πάρεις με το πινέλο σου. Το άλλο θετικό είναι ότι μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικά πινέλα, είτε για να δημιουργήσεις διαφορετικού ύφους γραμμές, είτε για να βρεις πιο πραγματικά σε βολεύει.
EXTRA TIP! Επέλεξε ένα υπογώνειο πινέλο για να κάνεις ακόμη πιο εύκολη την εφαρμογή.

Μολύβι eyeliner: Η περίπτωση να μη ξέρεις αυτό το eyeliner είναι μηδαμινή. Χρησιμοποίησέ το σε περίπτωση που θέλεις το eyeliner σου να είναι λίγο πιο “σβησμένο” ή “χαλασμένο” και όχι τόσο λείο και τέλειο.

Στυλ eyeliner

Εκτός από τον τύπο όμως, και το στυλ του eyeliner κάνει τη διαφορά του.

Λεπτό: Μια λεπτή γραμμή θα ήταν ένας εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις ένα απλό ή και βαρετό μακιγιάζ. Πάτα το eyeliner στις ρίζες των βλεφαρίδων για να αποκτήσουν ίσα ίσα την ένταση και το χρώμα που θέλεις.

λεπτή γραμμή

Παχύ: Δώσε ένα πιο τολμηρό ύφος στη γραμμή σου ξεκινώντας στην αρχή με μια λεπτή γραμμή που φαρδαίνει όλο και περισσότερο. Ένας eyeliner τύπου μαρκαδόρος θα σε βοηθήσει να αποτυπώσεις τη γραμμή στο άψε σβήσε.

στυλό eyeliner

Κάτω: Το χρώμα στο κάτω μέρος του ματιού μπορεί να δώσει μια πολύ φρέσκια και μοντέρνα νότα στο eyeliner και γενικά σε ένα πιο κλασσικό μακιγιάζ. Όσο πιο πολύ χρώμα τοποθετείς στο look σου, τόσο πιο τολμηρό το κάνεις.

eyeliner στο κάτω μέρος

Σβησμένο: Δημιούργησε ένα όχι τόσο αυστηρό look και ταυτόχρονα κομψό. Με ένα eyeliner τύπου gel κι ένα πινέλο, δημιούργησε σχήματα χωρίς να χρειάζεται οι κινήσεις σου να είναι “τέλειες”. Απλά φρόντισε να είναι αρκετά καλά μπλενταρισμένα τα τελειώματα από το eyeliner για ένα σωστό αποτέλεσμα.

Απόχρωση eyeliner

Ξέχνα το μαύρο, κλασσικό αλλά κάπως βαρετό eyeliner σου. Ήρθε η ώρα να το κάνουμε χρωματιστό. Και μην υποτιμάς την επιλογή στο χρώμα, γιατί είναι εξίσου σημαντική.

Μπλε: Το μπλε ρουά ή ηλεκτρίκ κάνει τα μάτια να λάμπουν. Αυτά τα χρώματα είναι χαλαρωτικά και κάνουν το βλέμμα να φαίνεται πιο ζωηρό.

Πράσινο: Η επιλογή του πράσινου είναι καλύτερη για ένα πιο φυσικό μακιγιάζ. Εάν έχεις καστανά μάτια οι σμαραγδί αποχρώσεις φτιάχτηκαν για σένα.

καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μωβ: Βασιλικό χρώμα, δεν μπορείς να πεις! Έστω και σε ελάχιστη ποσότητα αυτό το χρώμα, μπορεί να εκτοξεύσει το look σου σε άλλο επίπεδο. Τα πράσινα μάτια ταιριάζουν τέλεια με τις βιολετί αποχρώσεις.

Ροζ: Εντελώς κοριτσίστικο! Παρόλα αυτά ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις και σε κάποιο άλλο σημείο εκτός από τα μάγουλα και τα χείλη. Δοκίμασέ το στα μάτια και φρόντισε να κρατήσεις ουδέτερο το υπόλοιπο μακιγιάζ σου.

μακιγιάζ ματιών

Κίτρινο: Για τον πιο τολμηρό από τους τολμηρούς που θέλουν να δοκιμάσουν μια νέα απόχρωση, το κίτρινο είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό το χρώμα μπορεί να σου δώσει αμέσως τα πιο εντυπωσιακά μάτια όπου κι αν είσαι, ειδικά αν τα πεταρίσεις.