Make UpKiss my Valentine lips!

Kiss my Valentine lips!

makeup Valentine

Η μέρα των ερωτευμένων είναι προ των πυλών! Το κλειδί για κάθε μοναδική και ερωτεύσιμη εμφάνιση είναι η προσωπικότητα μας η οποία καθρεφτίζεται φυσικά από το πρόσωπο μας! Δες μερικές ιδέες παρακάτω για το απόλυτο Valentine’s Make up Look!

Like a fairytale:

Είσαι μπροστά στο καθρέφτη ο χρόνος τρέχει και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι make up θα κάνεις; Μην ανησυχείς και σου έχω τη λύση! Ρομαντικό, παραμυθένιο και άκρως ταιριαστό με την πλειοψηφία των ρούχων! Ροζ lipstick, σου θυμίζει λίγο Barbie-pink lips και ταιριάζει απόλυτα με ένα απαλό γκρι smokey eye και φυσικά επιμελώς ατημέλητο μαλλί με ελαφρύ κύμα! Για πιο ρομαντική εμφάνιση και ανάδειξη του προσώπου σου επίλεξε ένα low bun!

fairytale Valentine makeup

Sunset Eyes

Λαμπερό, επιβλητικό και top make up trend τα sunset eyes αποτελούν ένα must look για την ημέρα των Ερωτευμένων! Ξεκίνα με κρεμώδη BB Cream και άπλωσε και στην περιοχή του βλεφάρου ελάχιστη ποσότητα με ένα πινέλο. Θα αποτελέσει τη βάση για την σταθεροποίηση της σκιάς. Ξεκίνα με ανοιχτο μπεζ και πορτοκαλί στο καπάκι. Στη συνέχεια σβήσε το τόξο του ματιού με έντονο προς σκούρο βαθύ φουξ. Τελειοποίσε το με καλό blending στο ίδιο σημείο. Μη ξεχάσεις να προσθέσεις λίγη χρυσή σκιά στο καπάκι προς την εσωτερική κόγχη του ματιού. Στα χείλη επίλεξε τόλμη για αυτή την εμφάνιση με peachy mat κραγιόν!

Eyes Valentine makeup

Valentine lips: Timeless Red

Η Audrey Hepburn έχει αναφέρει ότι «Υπάρχει μία απόχρωση κόκκινου για κάθε γυναίκα». All time classic επιλογή για μία ακαταμάχητη εμφάνιση στις 14 Φεβρουαρίου! Ένα βαθύ, φωτεινό κόκκινο ή σκούρο κερασί αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για σένα Βαλεντίνα μου με πιο σκούρα επιδερμίδα. Σε πιο medium και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες επίλεξε κόκκινα κραγιόν με μία δόση πορτοκαλί φωτεινότητας και θα έχεις τα απόλυτα Valentine lips. Τόνισε το βαθύ σου βλέμμα με έντονες βλεφαρίδες. Χρησιμοποίησε 2-3 στρώσεις της αγαπημένης σου μάσκαρα και ολοκλήρωσε το look με μία λεπτή γραμμή eyeliner!