Make UpMake up summer trends 2022

Make up summer trends 2022

Μιας και οι ζέστες πλησιάσανε επικίνδυνα και είμαι σίγουρη ότι αγόρασες ήδη το καινούριο σου μαγιό. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα καλοκαιρινά make up trends. Και από ότι είδα κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος ούτε αυτή τη σεζόν. Καθώς τα χρώματα, τα σχήματα, οι λάμψεις και τα «στολίδια»…έχουν την τιμητική τους. Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε ποιο απ’ όλα (ή και όλα) τα μακιγιάζ θα υιοθετήσεις φέτος.

SUNKISSED

Το λαμπερό δέρμα είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο “καλοκαίρι” από ένα ηλιοκαμένο δέρμα και μάτια στους ίδιους τόνους. Συνδύασε μια λαμπερή χάλκινη σκιά ματιών με λίγο bronzer και ζεστό ουδέτερο κραγιόν.

summer make up

EYELINER ΧΕΛΙΔΟΝΙ

Αγαπάς το cateye; Είμαι σίγουρη! Ένα διπλό eyeliner τύπου ουρά χελιδονιού θα κάνει το look σου ακόμη πιο δροσερό. Σχεδίασε τη μια γραμμή στο επάνω βλέφαρο και την άλλη στο κάτω αφήνοντας τες παράλληλες στο τέλος του ματιού.

make up trends

COLORFULL EYES

Ο λόγος που τα πολύχρωμα ρούχα είναι δημοφιλή είναι γιατί ένα ζωηρό και χρωματιστό outfit είναι ικανό να σου αλλάξει ευκολά τη διάθεση. Κάτι τέτοιο ισχύει και με το μακιγιάζ. 

Δοκίμασε έντονα χρώματα στα μάτια είτε σαν σκιά είτε σαν eyeliner και θα δεις τη διάθεσή σου στα ύψη.

eyes make up

ALL OVER THE BROW

Αν δε σε εμπνέουν όλα αυτά τα παιχνιδιάρικα και φανταχτερά look στο μακιγιάζ, έχω κάτι και για σένα. Καλοχτενισμένα αφράτα φρύδια με φορά προς τα πάνω με τη βοήθεια ενός κεριού, ένα καθαρό, λαμπερό δέρμα, ένα lip balm κι έφυγες.
EXTRA TIP Αυτά φρύδια είναι εξίσου ωραία και σε ένα πιο glam μακιγιάζ.

brow trends

ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ

Δεν είναι αρκετά γυαλιστερά, δεν είναι αρκετά ματ, ελάχιστα βαμμένα χείλη στο κέντρο είναι ο πιο φρέσκος τρόπος για να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι το κραγιόν σου. 

Το χρώμα είναι λιγότερο πιθανό να λιώσει και να τρέξει.

make up χείλη

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Τα έντονα κόκκινα χείλη είναι ένα αρκετά συνηθισμένο μακιγιάζ όλο το χρόνο, αλλά μπορείς να τα αντικαταστήσεις με κοραλί ή πορτοκάλι κραγιόν και να δώσεις μια πιο δροσερή πινελιά στα χείλη σου για φέτος.

κοραλί κραγιόν