Make UpMake up tips για λαμπερούς Ιχθύς!

Make up tips για λαμπερούς Ιχθύς!

make up tips για Ιχθύς

Ρομαντική και δημιουργική η γυναίκα Ιχθύς είναι κομμάτι της φύσης αναζητώντας πάντα ακαταμάχητες make up επιλογές για να αναδείξει την γήινη ομορφιά της. Ποια είναι τα  make up tips για Ιχθύς που φωνάζουν από χιλιόμετρα;

Celebrities Ιχθείς: Rihanna, Eva Mendez, Jennifer Love Hewitt, Drew Barrymore.

make up tips
make up tips
ιχθύς make up

Ocean Colours

Για σένα Ιχθύ μου που το νερό είναι το στοιχείο σου τα χρώματα του ωκεανού είναι η σίγουρη επιλογή! Ακόμα και αν δεν είναι καλοκαίρι επίλεξε να φέρεις τον ωκεανό πιο κοντά σου με μερικές κινήσεις κλειδιά! Δοκίμασε χρώματα από τη θαλάσσια παλέτα όπως το μπλε ρουά, το τιρκουάζ, το θαλασσί ή το πράσινο. Στα χείλη επίλεξε κραγιόν ή lipgloss σε μπεζ-nude αποχρώσεις. Δώσε μία φρέσκια και θαλασσινή εμφάνιση στο πρόσωπο σου.

Αμέθυστος

Ο πολύτιμος λίθος των Ιχθύων, ο αμέθυστος πρωταγωνιστεί για άλλη μία φορά στην χρωματική παλέτα. Try on: Frosting μωβ και λιλά σκιές για τα μάτια. Δοκίμασε να προσθέσεις λίγη λευκή σκιά στην εσωτερική κόγχη του ματιού για περισσότερο βάθος. Ολοκλήρωσε το look με ροζ lip stick στα χείλη και λίγο ρουζ. Για πιο μεστό βλέμμα και γρήγορα αποτελέσματα μη διστάζεις να φορέσεις ένα σκούρο μωβ κραγιόν. Συνόδευσε το με μία στρώση μάσκαρα και λίγο μωβ μολύβι στο μάτι σε γραμμή eyeliner.
Tip: Σβήσε το μολύβι με ένα πινέλο για καλύτερο αποτέλεσμα.

lipgloss εφαρμογή

Light as air

Ιχθύ μου ονειροπόλε και συναισθηματικέ που «πετάς» στα σύννεφα, για ομαλή προσγείωση στο γραφείο σου προτείνω ένα ανάλαφρο look, light as air! Εφάρμοσε την ενυδατική σου κρέμα, ιδανικά τύπου ΒΒ για να συνδυάσεις κάλυψη και ενυδάτωση. Δοκίμασε λίγο ρουζ στα μήλα του προσώπου σου για φρέσκο βλέμμα και ολοκλήρωσε την πρωινή σου εμφάνιση με ένα διάφανο lip gloss για έξτρα λάμψη!