Make UpΜakeup tips για τέλειες selfies

Μakeup tips για τέλειες selfies

τέλειες selfies

Φώτα, κάμερα και action

Έχεις κουραστεί να προσπαθείς να βρεις το σωστό μακιγιάζ για τις φωτογραφίες σου στα social media και νιώθεις ότι το κακό έχει παραγίνει; Πάντως μη νομίζεις ότι όλες αυτές οι γυναίκες που βγαίνουν τις τέλειες selfies είναι μ’ ένα νεσεσέρ κι ένα καθρεφτάκι στο χέρι, γιατί δεν είναι. Απλά φροντίζουν να έχουν ασχοληθεί με τα πιο βασικά στοιχεία στο μακιγιάζ τους απ’ την αρχή. Σε μια εποχή που οι φωτογραφίες και κυρίως οι selfies έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας μας, το μόνο που μένει είναι να βρούμε τρόπο να ξορκίσουμε το κακό της “φωτοαγένειας”. Έτοιμη; Φύγαμε!

Συμβουλές για τέλειες selfies

Καλό είναι να ξεκινάς πάντα το μακιγιάζ σου απ’ τα μάτια για να αποφύγεις μαυρίλες, mascara και σκιές στο foundation σου. Σε μια τέτοια στιγμή που θες να κρατήσεις το βλέμμα φρέσκο και καθαρό οι μουτζούρες είναι ότι χειρότερο.

Ένα πολύ διακριτικό eyeliner στην εσωτερική γωνία του ματιού και μόνο στις ρίζες τον βλεφαρίδων θα δώσουν την ψευδαίσθηση της πυκνότητας. Μη ξεχάσεις φυσικά να προσθέσεις πολύ mascara. Κάνει το μάτι να φαίνεται πιο ελκυστικό και πιο ανοιχτό. Οι άβαφες βλεφαρίδες αφήνουν εντελώς γυμνό το μάτι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσεις εντελώς απαρατήρητη στην πολυπόθητη λήψη. 

id concept beauty tips

Θυμήσου να περάσεις με λίγο foundation τα αυτιά σου. Σε περίπτωση που έχεις κοντά ή πιασμένα μαλλιά ή απλά τα αυτιά σου είναι λίγο πιο ευαίσθητα στο να κοκκινίζουν, καλό είναι να φροντίσεις για την ομοιομορφία στο χρώμα. Θα δεις πόσο πιο ωραίο αποτέλεσμα θα έχεις.

Ένα άλλο σημείο που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο είναι τα φρύδια. Ένα κακό φρύδι είναι ικανό να καταστρέψει όλη την εικόνα σου, γενικά, όχι μόνο σε μια selfie! Φρόντισε, λοιπόν, να είναι καλοσχηματισμένα και γεμάτα.

Σιγουρέψου ότι τα μάγουλα σου είναι ροδαλά σε συνδυασμό με λίγο contouring. Μην το παραλήψεις, μην το παρακάνεις. Ένα πινέλο του ρουζ θα σε βοηθήσει να είσαι πιο συγκεκριμένη με τα σημεία που θες να στοχεύσεις. Στις ρίζες των μαλλιών, τους κροτάφους, φυσικά στα ζυγωματικά αλλά και κατά μήκος στο κάτω μέρος του σαγονιού.

selfie μακιγιάζ

Κράτα τα χείλη σου υγρά. Με μέτρο πάντα! Η αλάνθαστη επιλογή του lip gloss θα σε σώσει. Άπλωσέ το ένα δευτερόλεπτο πριν το κλικ. Απέφυγε τα ματ κραγιόν κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο φλατ.

Say cheese …και ΚΛΙΚ!