Make UpMakeup trends 2023: Spring in your makeup!

Makeup trends 2023: Spring in your makeup!

Spring Makeup trends

Μάρτιος, ο πρώτος μήνας της άνοιξης γεμάτος χρώματα, λάμψη, λουλούδια και νέες τάσεις για ανοιξιάτικα looks! Ρίξε μία μάτια και υιοθέτησε τώρα τα πιο hot Spring makeup trends για να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαιράκι!

Contour-before-foundation

Ξεκίνα φυσικά με τη νούμερο ένα hot τάση της Kendall Jenner και της Hailey Bieber. Σου μιλάω φυσικά για το viral hack: contour-before-foundation. Ξέχνα όλη την ιεραρχία της εφαρμογής των καλλυντικών σου και πάρτο εντελώς ανάποδα! Όπως το λέει η λέξη πρώτα countouring και μετά όλα τα υπόλοιπα. Ξεκινάς με σκιάσεις τερακότας στα κόκαλα των μήλων του προσώπου σου και σε σημεία κλειδιά: μύτη, μέτωπο δημιουργώντας γραμμές. Συνέχισε με το concealer σου κάτω από τα μάτια, λίγο στο μέτωπο και γύρω από τα χείλη για να δώσεις φως. Ολοκλήρωσε με το foundation σου. Trust the process!

Contour Spring makeup
makeup trends

Color Pop

Η στιγμή των έντονων και ανατρεπτικών χρωματικών συνδυασμών είναι τώρα! Δοκίμασε έντονα χρώματα: κοραλλί, electric green, κίτρινο, shimmery lavender, electric blue! Επίλεξε τα σε σκιά για τα μάτια η ακόμα και σε κραγιόν-μολύβι για τα χείλη! Είναι ένα από τα απόλυτα fresh και fun spring makeup trends! Επίλεξε ένα σημείο για έντονο φωτεινό χρώμα και διατήρησε το υπόλοιπο make up απολύτως διακριτικό και απλό για να υπάρξει ισορροπία.

spring fashion
Color Spring makeup
spring makeup trends

Edgy Glam

Γνωστοί οίκοι μόδας δίνουν έμφαση σε νέα edgy glam looks! Νέες γραμμές στο eyeliner, γωνίες, τρίγωνα και πολύ πολύ λάμψη! Γεωμετρικά σχέδια στο eyeliner δίνουν μία νέα όψη στο βλέμμα σου και σε βγάζουν από τα τεριμμένα. Στρασένια metallic χείλη πρωταγωνιστούν με frosted lipsticks. Μπορείς να μεταμορφώσεις οποιοδήποτε κραγιόν έχεις σε metallic τοποθετώντας λίγη στρασένια σκιά στο κέντρο του χείλους. Μη ξεχνάς να κάνεις έντονο μόνο ένα σημείο στο πρόσωπο για να αποφύγεις υπερβολές!

edgy glam makeup
eyeliner trend

Πάρε ιδέες, δημιούργησε and have fun!