Make UpΜακιγιάζ για φθινοπωρινές νύφες

Μακιγιάζ για φθινοπωρινές νύφες

νυφικό μακιγιάζ

Ένας τέλειος γάμος απαιτεί μία πολύ καλή οργάνωση από όλες τις πλευρές και γι’ αυτό συλλέξαμε το καλύτερο νυφικό μακιγιάζ. Την παράσταση όπως γνωρίζουμε όλοι την κλέβει το ερωτευμένο ζευγάρι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, πιο συγκεκριμένα στην νύφη. Η ημέρα αυτή για μια γυναίκα είναι από τις σημαντικότερες της ζωής της και έτσι και για αυτόν τον λόγο οργανώνει αυτή τη μέρα πολύ καιρό πριν.

Τι γίνεται όμως με την εμφάνιση της; Πέρα από το νυφικό, σημαντικό ρόλο παίζει το μαλλί, το μανικιούρ και σίγουρα το νυφικό μακιγιάζ.

Και εδώ λοιπόν ερχόμαστε στο σημείο που μας ενδιαφέρει. Το φθινοπωρινό μακιγιάζ για έναν γάμο διαφέρει αρκετά από ένα καλοκαιρινό, μάλλον πάει πακέτο με την εποχή θα λέγαμε! Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος σου έχουμε επιλέξει τα καλύτερα look!

GLAM ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η έννοια της νύφης με μια υπερπαραγωγή να κυλάει στο αίμα της. Αν και εσύ θες να λάμπεις και αναρωτιέσαι τι το διαφορετικό να κάνεις στο μακιγιάζ σου, η λύση είναι μία, πρέπει να λάμψεις. Χρησιμοποίησε μια σκιά glam με πολύ στρας και όλοι θα επικεντρώνονται στο λαμπερό σου πρόσωπο.

Το glam μακιγιάζ συνήθως επιλέγετε από κάποιες γυναίκες που έχουν επιλέξει μια απλή εμφάνιση, δηλαδή ένα απλό νυφικό, έτσι ώστε να τονίσουν κάτι άλλο πάνω τους.

νυφικό μακιγιάζ GLAM

BRONZE

Ένα μακιγιάζ που τις περισσότερες φορές θυμίζει μια περιποιημένη φυσική ομορφιά θα λέγαμε πως είναι το bronze μακιγιάζ. Το επιλέγουν αρκετές νύφες με αψεγάδιαστο πρόσωπο και πολύ αυτοπεποίθηση.

μακιγιάζ για νύφες
νυφικο makeup

ΝΥΦΙΚΟ EYELINER

Ίσως το θεωρείς έντονο για γάμο, όμως είναι και οι γυναίκες που δεν μπορούν να αποχωριστούν το eyeliner από πάνω τους ποτέ. Θα κάνει το βλέμμα πιο έντονο και εκθαμβωτικό.

νυφικό μακιγιάζ φθινόπωρο
νυφικο μακιγιαζ eyeliner

PINK

Ο ρομαντισμός που έχεις μέσα σου μπορεί να φανεί από παντού. Ένα τρόπος να καταλάβει κάποιος πόσο ρομαντική είσαι είναι σίγουρα οι επιλογές σου εκείνη την ημέρα.

Επέλεξε αποχρώσεις του απαλού ροζ όπως σκιά, lip και ρουζ και το αποτέλεσμα θα θυμίζει μια μικρή πριγκίπισσα.

μακιγιαζ γαμου
νυφικο make up

Η κάθε νύφη κάνει αρκετές πρόβες στις makeup artist πριν αφήσει αυτήν την τόσο σημαντική μέρα στα χέρια της. Φιλική συμβουλή, καλό είναι να έχεις ψάξει αρκετά, διαφορετικά μακιγιάζ και εννοείτε να μην δοκιμάσεις μόνο ένα!