Make UpΜια τάση που ήρθε για να μείνει: Νo makeup look.

Μια τάση που ήρθε για να μείνει: Νo makeup look.

no makeup

Σίγουρα έχεις δει γυναίκες να είναι πανέμορφες 24/24 και 7/7. Αλλά τι γίνεται με εμάς που δεν ξυπνάμε νιώθοντας σαν νεογέννητο αγγελάκι; Το no makeup look trend είναι εδώ για τα καλά και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πόσο δημοφιλές είναι, αφού έχει κατακλείσει τις πασαρέλες αλλά και όλα τα social media. Ο στόχος του no makeup makeup είναι να δημιουργήσει μια άψογη και φυσική όψη, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο.

Αυτό το στυλ μακιγιάζ είναι η απόλυτη λύση για κάθε μέρα αλλά και ιδανική βάση για τις πιο απαιτητικές εμφανίσεις, χρησιμοποιώντας απλά περισσότερο χρώμα ή extra προϊόντα που θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά σου και θα μετατρέψουν το μακιγιάζ από πρωινό σε βραδινό. Το no makeup makeup δημιουργεί μια αξιόπιστη ψευδαίσθηση του “woke up like this” και προφανώς ήρθε για να μείνει

Το κλειδί για μια άψογη επιδερμίδα είναι στην προετοιμασία.

Επανέλαβε μετά από μένα. Πλένω, τονώνω, ενυδατώνω. Μ’ ένα καλό καθαριστικό, ένα toner και μια ενυδατική κρέμα (ακόμη και για τα πιο λιπαρά δέρματα!), έχεις μια σταθερή και αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης που προετοιμάζει το δέρμα και διευκολύνει στο να πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο, αυτού του είδους το μακιγιάζ.

ενυδάτωση επιδερμίδας

Primer για λαμπερό δέρμα

Για να δημιουργήσεις ένα τέλειο καμβά, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα primer. Επέλεξε αυτό που ταιριάζει στη επιδερμίδα σου και εφάρμοσέ το πριν από οτιδήποτε άλλο.

EXTRA TIP: Για ένα no makeup makeup η καλύτερη επιλογή είναι ένα primer που να δίνει φως στο δέρμα και όχι να το κάνει θαμπό.

primer για λάμψη και διάρκεια

Concealer για φυσικό αποτελεσμα

Το πραγματικό σημείο εκκίνησης για αυτό το No makeup look είναι ένα δέρμα σε φυσικό τόνο. Επέλεξε ένα concealer που θα είναι ακριβώς στο ίδιο χρώμα με την επιδερμίδα σου. Κάτι πιο φωτεινό απλά θα καταστρέψει όλη την προσπάθεια σου σ’αυτό το  No makeup look. Εφάρμοσέ το στο T-zone τη μύτη, το πιγούνι και κάτω απ’ τα μάτια. Ο τρόπος είναι απλός! Πρώτα ζέστανέ το στα δάχτυλα, τοποθέτησε το στα σημεία και στη συνέχεια, άπλωσέ το με ένα μικρό φουντωτό πινέλο. Μ’ αυτό τον τρόπο θα ενσωματωθεί πολύ πιο σωστά στο δέρμα και θα σου δώσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

concealer για make up

Ένας εξαιρετικά απλός τρόπος για να δώσεις χρώμα, χωρίς να δώσεις χρώμα, είναι τα κρεμώδη προϊόντα. Μια μικρή ποσότητα κρεμώδoυς σκιάς σε nude αποχρώσεις θα δώσει τη σωστή ποσότητα χρώματος για μια φρέσκια, ζωντανή όψη. Το ίδιο ισχύει και για το ρουζ, τα ροδαλά μήλα είναι τα υγιή μήλα. Το κλειδί είναι στο χρώμα, ένα nude ή ελαφρώς τριανταφυλλί ρουζ και όχι πολύ κοκκινωπό είναι αυτό που θα δώσει τη χαριτωμένη πινελιά που ψάχνεις.

no makeup look
makeup trends