Make UpΜυστικά του μακιγιάζ μόνο για μελαχρινές

Μυστικά του μακιγιάζ μόνο για μελαχρινές

Υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα μαλλιών και φυσικά άλλες τόσες αποχρώσεις για το καθένα από αυτά. Άρα φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνεται με τα καστανά. Από μελί, χρυσοκαστανό, φουντουκί, μέχρι μαρόν οι επιλογές είναι σχεδόν ατελείωτες. Ωστόσο, ενώ μπορεί τα χρώματα να είναι πάρα πολλά μέσα στη μελαχρινή οικογένεια, στο μακιγιάζ για τις μελαχρινές τα πράγματα είναι λίγο πιο συγκεκριμένα. Εννοώ ότι υπάρχουν κάποια μυστικά στο μακιγιάζ που μπορούν να συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τα μελαχρινά μαλλιά σου και να τα αποθεώσουν μη σου πω! Αν στάθηκες ποτέ στο διάδρομο μακιγιάζ και αναρωτήθηκες ποια σκιά ή ρουζ θα ήταν η ιδανική επιλογή για σένα, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

Παιχνίδι με τα φρύδια

φρύδια για μακιγιάζ για μελαχρινές

Για σένα μελαχρινάκι μου, που έχεις τα καστανά μαλλιά και τα καστανά φρύδια το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χτενίζεις τα φρύδια σου. Σχημάτισε τυχόν κενά με ένα προϊόν για τα φρύδια που είναι ένα τόνο πιο φωτεινό από την πραγματική απόχρωση των φρυδιών σου. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις ένα άγριο αποτέλεσμα στα φρύδια σου.

Break the rules

navy blue για μελαχρινές
μπλε χρώμα για μελαχρινές
για μελαχρινές μπλε χρώμα

Ξεκίνα προπόνηση για να μάθεις το τέλειο eyeliner. Αν το ξέρεις ήδη είσαι ένα βήμα μπροστά. Απλά θέλω να σου πω ότι αυτή τη φορά δε θα κάνουμε το κλασσικό κι αγαπημένο μαύρο, αλλά μπλε. Ναι ναι καλά άκουσες. Το navy blue είναι το χρώμα που ταιριάζει πολύ στα μελαχρινά, άρα δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις!

Smokey eyes

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι το smokey eye είναι επικίνδυνα εντυπωσιακό σε μια μελαχρινή. Ένα extra tip γι’ αυτό είναι να προσθέσεις λίγη bronze μεταλλική σκιά στο κέντρο του κινητού βλεφάρου και τότε…σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν επικίνδυνα.

Smokey eyes για μελαχρινές

Lipstick for ever

Lipstick για μελαχρινές
nudeροζ

Αγάπη μου μελαχρινή, υπάρχουν πολλές επιλογές για σένα όταν πρόκειται για κραγιόν. Το κλασσικό κόκκινο θα είναι πάντα εκπληκτικό και το απόλυτο για σένα. Παρόλα αυτά αν χρειάζεσαι κάτι για κάθε μέρα το nudeροζ ή οτιδήποτε σε καφέ τόνους.

καφέ τόνους για μελαχρινές
κλασσικό κόκκινο για μελαχρινές

Blush on top!

Όσο για τα ρουζ, εσύ είσαι η βασίλισσα εδώ, αφού μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα και να είσαι υπέροχη με οτιδήποτε. Δοκίμασε τολμηρά ρουζ! Πιο κλασσικά σε ροδακινί τόνους για σένα που είσαι ελαφρώς μελαχρινή και τα πιο ροζ αν είσαι πιο σκούρα. Αν πάλι θες να πας τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα δοκίμασε ένα ρουζ στο χρώμα της μόκας και απέδειξε τι εστί μελαχρινή.

τολμηρά ρουζ για μελαχρινές