Make UpOffice makeup: 3 + 1 προτάσεις για σένα

Office makeup: 3 + 1 προτάσεις για σένα

Office makeup

Αναζήτησες και εσύ ξανά και ξανά ένα νέο office makeup look; Μήπως τελικά δεν βρήκες κάτι που να σου αρέσει; Έχουμε καταλάβει πως θες μια πινελιά που να σε ξεχωρίζει και σε χρόνο υλοποίησης να σπάει κάθε ρεκόρ για να το κάνεις. Κάναμε μια έρευνα και ένα scroll down στις αναζητήσεις που έπρεπε και βρήκαμε ότι χρειάζεσαι. Νεανικά looks για μικρές και μεγάλες που σίγουρα είναι in fashion.

Mascara look

Αυτό το look σου θυμίζει κάτι τόσο απλό διότι έχουμε επικεντρωθεί στο βλέμμα κυρίως. Τι εννοούμε; Με μία απλή μασκαρα, μία βάση και ένα nude lip όλα δείχνουν τόσο περιποιημένα. Δοκίμασε το και θα δεις ότι σε πολύ λίγο χρόνο όλα θα μοιάζουν σαγηνευτικά στο μακιγιάζ σου.

Mascara Office makeup

Nude σκιά

Εδώ προσθέσαμε κάτι ακόμη για να σου δώσουμε μία μικρή ένταση παραπάνω αν πιστεύεις πως το προηγούμενο look ήταν λίγο απλό για τα δικά σου γούστα. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου make up, την πούδρα που χρησιμοποιείς όπως και το highlight που σου ταιριάζει και όλα τα άλλα που πρέπει να προσέξεις αφορούν τα μάτια σου. Επέλεξε την μασκαρα που θες όπως στο προηγούμενο makeup look. Η διαφορά αυτήν την φορά είναι πως θα χρησιμοποιήσεις και την απαλή απόχρωση της αγαπημένης σου σκιάς. Έτσι το μακιγιάζ σου θα διαφέρει από το πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα θα μπορείς να το τελειοποιήσεις και να σε κολακεύει σε πολύ λίγο χρόνο.

σκιά Office makeup

Eyeliner

Ήρθε η στιγμή για τους λάτρεις του eyeliner. Μια κομψή γραμμή σε κάθε μάτι και όλα θυμίζουν ένα σαγηνευτικό αλλά ταυτόχρονα in fashion look για όλη μέρα. Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου από το γραφείο και να μην χρειαστεί να προσθέσεις κάτι στο πρόσωπό σου μέχρι το βράδυ και να μην υπάρχει καμία υπερβολή.

Μολύβι ματιών με χρώμα

Η λεπτομέρεια μετράει λένε σχεδόν πάντα και γι’ αυτό αν προσέχεις πάντα ξεχωρίζεις. Κάνε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ για το γραφείο και χρησιμοποίησε ένα μολύβι με χρώμα κάτω από το μάτι που να ταιριάζει με το style της ημέρας και συνδύασε τα όλα.

Το μακιγιάζ σε μια γυναίκα είναι το σημαντικότερο πάνω της όταν την προσέξει κάποιος. Γι’ αυτό και εσύ κάνε τα μικρά tips που σου μάθαμε και σίγουρα θα διευκολύνεις την καθημερινότητά σου. Θα δείχνεις πιο γοητευτική από ποτέ στο γραφείο εύκολα και γρήγορα.