How ToOn Friday we wear pink!

On Friday we wear pink!

wear pink

Τι καλύτερο από το να επιλέξεις girly pink αποχρώσεις στη σημερινή σου εμφάνιση! On Friday we wear pink και δες μερικούς τρόπους και ιδέες για να το κάνεις σωστά!

Dreaming on Pastel!

Ανάμεσα στα χείλη, στα βλέφαρα και στα ζυγωματικά το χρώμα που σίγουρα θα προσδώσει έντονη λάμψη είναι το ροζ. Οι πολλές pastel του αποχρώσεις μαγνητίζουν τα βλέμματα like a dream! Συνδύασε baby pink και μωβ αποχρώσεις σκιών! Ολοκλήρωσε το look με ελαφρύ pink κραγιόν στα χείλη!

wear pink lipstick

Statement Lip!

Κάνε τα χείλη σου το κέντρο της προσοχής και «χτίσε» το υπόλοιπο make up look σου γύρω από αυτά. Πέτυχε το Statement Lip look φυσικά με lipstick σε έντονη απόχρωση όπως φούξια η magenta!

Το υπόλοιπο πρόσωπο διατήρησε το σε ήπιους τόνους με λίγη μπεζ-καφέ σκιά στα μάτια. Εφάρμοσε και μία στρώση pink ρουζ στα μήλα σου.

It’s a... Royal Blush!

Κάνε τη διαφορά με ροζ ρουζ έξω από την εξωτερική κόγχη των ματιών σου. Το κλειδί για την επιτυχία του Royal Blush είναι η τοποθέτηση του ρουζ. Προτίμησε compact μορφή ρουζ. Δώσε έμφαση όμως στο πινέλο που θα επιλέξεις γιατί θα παίξει καθαριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Διάλεξε ένα stippling brush για να πετύχεις την σωστή εφαρμογή του προϊόντος στο δέρμα. Φυσικά εφάρμοσε ροζ σκιά στο καπάκι του ματιού σου. Συνδύασε το με κόκκινο κραγιόν.

Always Say YES to extra glam!

Τι καλύτερο από μία extra girly εμφάνιση με πολύ στρας; Κάτω από τα καλοσχηματισμένα φρύδια σου τοποθέτησε τη σκιά στα μάτια. Αυτή τη φορά προτίμησε την παλέτα των μωβ χρωμάτων. Δοκίμασε φωτεινές και έντονες αποχρώσεις και ανάμειξε τις διάφορες σκιές: μωβ, κοραλλί, ροζ, φούξια! Απογείωσε τη λαμπερή σου εμφάνιση με στρας τα οποία μπορείς να τοποθετήσεις κοντά στη περιοχή των ματιών!

Friday’s calling και είσαι σχεδόν μια ανάσα από ένα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο. Wear pink και πειραματίσου με pink αποχρώσεις όπως σε εκφράζει!