Make UpOscars 2022: It’s beauty time!

Oscars 2022: It’s beauty time!

Και κάπως έτσι…την περασμένη Κυριακή το βράδυ καθίσαμε αναπαυτικά στους καναπέδες μας, αγκαλιά με pop corn, φορώντας τις καλές πιτζάμες για να δούμε τη μεγαλύτερη red carpet βραδιά της χρονιάς, τα Oscars 2022. 
Όλοι οι αγαπημένοι μας star ήταν εκεί, με υπέροχες εμφανίσεις που πραγματικά δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω! Βέβαια σαν σωστά make up junkies που είμαστε, ενθουσιαστήκαμε λίγο παραπάνω με τα λαμπερά μακιγιάζ που ξεχώρισαν!

Jessica Chastain

jessica chastain beauty

Και κέρδισε το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου και ήταν και μια από τις ομορφότερες παρουσίες της βραδιάς, με ένα αλαβάστρινο δέρμα, λαμπερά μάτια και ροδαλά χείλη και μάγουλα. Χωρίς καμία υπερβολή το look της άγγιξε το τέλειο!

Lupita Nyong’o

lupita nyongo oscars

Τα κατάχρυσα μάτια της Lupita ήταν απόλυτα ταιριαστά με το ολόχρυσο φόρεμα της. Σε συνδυασμό με ένα καταπληκτικό πιάσιμο στα μαλλιά δια χειρός Vernon François.

Zendaya

zendaya oscars times

Το κορίτσι του Euphoria ήρθε ξανά να ταράξει με τα νερά με την εμφάνιση της. Δυναμικό, λαμπερό και εξαιρετικά φρέσκο θα το χαρακτήριζα αφού έδωσε έμφαση κυρίως στα μάτια και άφησε τα χείλη και τα ζυγωματικά να ακολουθήσουν ήσυχα το υπόλοιπο look. Όλα αυτά συνδυασμένα με ένα χαλαρό ατημέλητο πιάσιμο στα μαλλιά που αναδείκνυε τέλεια το πανέμορφο πρόσωπό της.

Nicole Kidman

nicole kidman beauty time

Oscar χωρίς Nicole Kidman δε γίνονται. Και φροντίζει να μας το θυμίζει κάθε φορά! 
Δε χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από ένα κατακόκκινο κραγιόν, απόλυτα συνδυασμένο με το μανικιούρ της. Ξέρω πως θα το κάνεις κι εσύ στην επόμενη σου έξοδο!

Billie Eilish

Νέο look για την Billie Ellish για τα Oscar και μόνο! Απόλυτα ταιριαστό με το μαύρο maxi φόρεμά της και το φρέσκο και φυσικό μακιγιάζ της. Μας αρέσει και αυτή η πλευρά της, πάντως! Για να δούμε πόσο θα κρατήσει…

billie eilish oscars 2022

ΠΗΓΗ