BeautyRed lips for the win !

Red lips for the win !

Το κόκκινο κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας εδώ και πολλές δεκαετίες. Σημαίνει δύναμη, ένταση, γοητεία, λάμψη. Μα πάνω από όλα σημαίνει γυναίκα! Για κάθε γυναίκα, μοναδική και υπέροχη υπάρχει το κατάλληλο. Τόσες πολλές αποχρώσεις και υφές, για να διαλέξεις αυτό που αναδεικνύει την ομορφιά μέσα σου. Έχεις πολλές επιλογές, διάλεξε το κατάλληλο ανάλογα με την περίσταση! 

Office Time!

Για πρωινό look στο γραφείο δοκίμασε ένα βαθύ κόκκινο ματ για να αποφύγεις τα πολλά refills. Για σένα όμως που παρατηρείς αφυδατωμένα χείλη επίλεξε είτε να τοποθετήσεις λίγη ποσότητα lip balm πριν το ματ κραγιόν είτε να χρησιμοποιήσεις ένα κόκκινο προς μπορντό lip gloss. Το υπόλοιπο μέικ απ πρέπει να δένει αρμονικά. Συνδύασε το με λίγη τερακότα σε καφέ ήπιες αποχρώσεις. Αποφεύγουμε έντονο ρουζ ή έντονο μακιγιάζ στα μάτια Απογείωσε την εμφάνιση σου με μια στρώση μάσκαρα διατηρώντας μια ισορροπία.

Tip: Για να βρεθεί σε πλήρη αρμονία με το πρόσωπο το κόκκινο κραγιόν πρέπει να φορεθεί αναλόγως. Για μικρά χείλη επίλεξε πιο έντονο και για μεγάλα χείλη πιο ανοιχτή απόχρωση.

Lunch Break!

Για ένα μεσημεριανό lunch με Χριστουγεννιάτικη διάθεση δοκίμασε ένα κραγιόν σκούρο βαθύ κόκκινο που θυμίζει το κεραμιδί. Προτίμησε να συνδυάσεις αυτή την επιλογή με ένα απαλό smokey eye. Προτίμησε αποχρώσεις της μόκας ή του ανοιχτού καφέ για τη βάση του ματιού και μπέζ αποχρώσεις για σβήσιμο στο τόξο. Δεν θέλουμε πολύ ένταση στα μάτια καθώς τα χείλη τραβούν ήδη τη προσοχή.

Party Mode ON!

Για τη βραδινή σου έξοδο φυσικά σου άφησα το λατρεμένο και timeless κόκκινο της φωτιάς! Μοναδικό και αγαπημένο, συνδύασε το με μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner στα μάτια και την αγαπημένη σου μάσκαρα. Το κόκκινο της φωτιάς μπορεί να συνδυαστεί με το αγαπημένο μαύρο σου φόρεμα!
Tip: Τόλμησε να φορέσεις κόκκινο κραγιόν με total red outfit για μια πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση!