Make UpSex and the City: Iconic makeup looks

Sex and the City: Iconic makeup looks

iconic makeup looks

And just like that…Είσαι μπροστά στον καθρέφτη και ξαφνικά όλα σου μοιάζουν σαν να έχουν βγει από ταινία; Η Κάρυ, η Μιράντα, η Σάρλοτ και φυσικά η Σαμάνθα επιστρέφουν σε αυτό το άρθρο για να μας θυμίσουν μερικά από τα Sex n’ the City iconic makeup looks!

Βlue electric smokey eye

Η αγαπημένη και αξέχαστη Κάρυ μένει συνεχώς στο μυαλό μας με το έντονο blue electric smokey eye! Στην εξωτερική κόγχη του ματιού δοκιμάζει πιο βαθύ μπλε. Στο καπάκι προτιμά το γαλάζιο και στην εσωτερική κόγχη προσθέτει και λίγη λευκή στρασένια σκιά. Τα μάτια της Κάρυ είναι πρωταγωνιστές στο συγκεκριμένο make up look και γι’ αυτό διατηρεί μία ισορροπία στο υπόλοιπο πρόσωπο. Στα χείλη επιλέγει ένα μπεζ creamy nude κραγιόν. Πως το πετυχαίνει αυτό; Ξεκινάει με ένα καφέ μολύβι χειλιών όπου σχηματίζει το περίγραμμα και στο κέντρο προσθέτει creamy κραγιόν σε μπεζ αποχρώσεις κάνοντας μία ακαταμάχητη ένωση!

Drinks on Carry!

Drinks on Carry!
Σε παρόμοιους χρωματικούς συνδυασμούς κινείται στα χείλη και στην νυχτερινή της έξοδο επιλέγοντας φυσικά το αγαπημένο της cocktail, Cosmopolitan! Στα μάτια όμως αυτή τη φορά δοκιμάζει ελαφρώς γκρί και ασημί σκιές!

carrie makeu look

All time Classic Red lips!

H Σαμάνθα μας συνήθισε πιο πολύ στα looks φωτιά! Επιλέγει βαθύ κόκκινο χρώμα στο κραγιόν της που συχνά συνδυάζεται και με total red look outfit. Η υφή του red lipstick της είναι κάπως κρεμμώδης και όχι mat. Επιλέγει λίγο ρουζ στα μήλα για να αναδείξει τις γωνίες της. Στα μάτια προτιμά ένα ελαφρό smokey eye με μπεζ και σκούρη καφέ σκιά.

red lips
iconic makeup

Κiss me now!

Την Μιράντα την θυμόμαστε για το χαρακτηριστικό pink glossy lipstick της που αναδεικνύει το λευκό της δέρμα και ταιριάζει απόλυτα με το ginger καρέ μαλλί!

iconic makeup

The Wedding

Εμβληματικό look όπως και η σκηνή.

Η Κάρυ στο γάμο της με τον Mr. Big απογειώνει την εμφάνιση της με έντονο φουξ lipstick! Και φυσικά κλέβει την παράσταση.

Το Sex n’ the City ανατρεπτικό από τη φύση του επιλέγει για τις πρωταγωνίστριες πολύχρωμα κραγιόν και φανταχτερές εμφανίσεις με πολύ στρας και λάμψη! Εσύ ποιο από τα iconic makeup looks θα κάνεις δικό σου;