Make UpSpring make up trends 2022

Spring make up trends 2022

make up trends 2022

Η Άνοιξη του 2022 είναι ήδη μια χρονιά  με νέα make up trends γεμάτη χρώματα και πολύ μακιγιάζ. Αν παρακολουθήσεις τα fashion shows πιο προσεκτικά θα καταλάβεις για τι ‘δημιουργική έκρηξη’ μιλάμε! Γραμμικό, πολύχρωμο, ρομαντικό ή μακιγιάζ κόσμημα είναι λίγα από τα look που είδαμε στις πασαρέλες ανά τον κόσμο. Και είναι έτοιμα να σε βγάλουν απ’ τη δύσκολη θέση του «βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια».

Εξάλλου όλοι αγαπάμε τα νέα make up trends. Σε συνδυασμό με το ότι οι τάσεις φέτος θέλουν το μακιγιάζ απολύτως ‘κουστουμαρισμένο’ στον καθένα μας. «Το χρώμα είναι χρώμα και ο καθένας πρέπει να το φοράει με τον δικό του τρόπο και όχι με τον παραδοσιακό, αρκεί να νιώθει ο ίδιος καλά.» είπε η Lisa Eldridge μια απ’ τις διασημότερες make-up artist στον πλανήτη.

The Eyeliners

Το μακιγιάζ στα μάτια ήταν και θα συνεχίσει να είναι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος για να εκφραστεί κάποιος.
Χρώματα όπως το κίτρινο, το μωβ, το ροζ, το μπλε, το πράσινο σε συνδυασμό με τολμηρές γραμμές eyeliner είναι αυτό που θα βλέπεις ξανά και ξανά και θα σε φέρνει όλο και πιο κοντά με τις αγαπημένες σου φωτογραφίες απ΄ το Pinterest. Ακόμη και για σένα που είσαι πιο συντηρητική, μπορείς να εφαρμόσεις ελάχιστο χρώμα στο εσωτερικό ή το εξωτερικό μέρος του ματιού σου. Γιατί να θυμάσαι ότι λίγο χρώμα φαίνεται πάντα ωραίο και φρέσκο.

eyeliner trends

Μια άλλη νέα τάση αυτήν την Άνοιξη του 2022 στο eyeliner (γιατί πως να το κάνουμε θα μας στοιχειώνει πάντα) είναι το διπλό eyeliner.

Φαντάσου το σαν…χελιδόνι σε απλή μετάφραση.

Είναι ιδανικό γιατί δεν θέλει τρομερή τεχνική, έχει πολλά διαφορετικά στυλ και ταιριάζει σε όλα τα είδη ματιών.

trends μακιγιάζ

Τρίτο καιιι..τυχερό! Είναι κομψό, είναι νεανικό και κυρίως εύκολο. 

Λεπτό μαύρο eyeliner χωρίς πολλά ‘τσιγκέλια’ και πολλές ουρές.

Ιδανικά συνδυασμένο με λίγη μαύρη σκιά για να μαλακώσεις το τελείωμα στην άκρη του ματιού και Voila!

make up ματιών

Crystal eyes

Πριν απομακρυνθούμε από το μακιγιάζ στα μάτια να σου θυμίσω μια ακόμη τάση που καθιέρωσε τo Euphoria χωρίς να το καταλάβει! Βαρύ μακιγιάζ, glitter και πολλά strass δημιουργούν μια εκθαμβωτική τάση που ήρθε για να μείνει.

Στο Pinterest τον τελευταίο χρόνο η αναζήτηση ‘crystal eye make up’ έχει αύξηση 110%. Αυτό μας δείχνει ξεκάθαρα ότι μέσα στο 2022 θα δούμε όλο και περισσότερα glitter και strass. Ετοιμάσου!

crystal eyes make up

Blush Blush baby

Λίγο ρουζ δεν έβλαψε ποτέ κανένα!!! Και σ’ αυτό μάλλον συμφωνούν και αρκετοί make-up artists ανά τον κόσμο αφού αναφέρουν ότι θα δούμε ΠΟΛΥ ρουζ την άνοιξη του 2022. Και παροτρύνουν και όλους μας, να δοκιμάσουμε νέους τρόπους εφαρμογής.

Ζεστές αποχρώσεις ρουζ μπλενταρισμένες διακριτικά προς τα πάνω μέχρι και το ύψος του ματιού, είναι η καλύτερη λύση για να δοκιμάσεις αυτή την τάση, δημιουργώντας μια ανοδική ψευδαίσθηση στο περίγραμμα του προσώπου σου.

ρουζ trends

Gloss for Fashion

Σε περίπτωση που δεν το παρατήρησες τα lip gloss ξανάκαναν την εμφάνισή τους. Και ενώ μπορεί να μην έχουν τη ίδια διάρκεια με τα κραγιόν, οφείλεις να παραδεχτείς ότι είναι πολύ πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα τους.

Όλο και περισσότερο τα συναντάμε σε make up tutorials ή make up trends σε διάφορα χρώματα και πολλές υφές (διάφανα, χρωματιστά, περλέ ή στρασένια).

Δοκίμασέ τα είτε σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου κραγιόν, είτε μόνα τους και θα είσαι σίγουρα IN FASHION.

lip gloss

Brow time

Τα φρύδια έχουν περάσει πολλά στο πέρασμα των χρόνων. Πάντα κάτι έρχεται, κάτι αλλάζει και τις περισσότερες φορές την πληρώνουν τα φρύδια! Αυτή τη φορά λοιπόν, μαθαίνουμε ότι τα φρύδια τα θέλουμε καλοχτενισμένα και σχηματισμένα με μεγάλη λεπτομέρεια.

Για να το πετύχεις αυτό θέλεις ένα μολύβι φρυδιών για να γεμίσεις το σχήμα και ένα κερί φρυδιών για να καλοχτενίσεις και να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα.

Αυτή η τεχνική είναι ο απόλυτος τρόπος για να ενισχύσεις οποιαδήποτε κατάσταση των φρυδιών.

σχήμα φρυδιών