BeautyThe Christmas make up Kit!

The Christmas make up Kit!

Φέτος τα Χριστούγενα σου έχω το τέλειο Kit για να κάνεις δώρο στην κολλητή. Περνάνε οι μέρες και σκέφτεσαι τι δώρο να κάνεις στη φίλη, την αδερφή, τη συνάδελφο ή τη κοπέλα σου. Σου έχω τη λύση! Ένα Christmas make up Kit που υπόσχεται να προσφέρει άπλετα χαμόγελα με μπόλικη λάμψη στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μην χάνεις χρόνο και ξεκίνα με το κουτί δώρου. Τι να τοποθετήσεις μέσα;

BB Pro Cream

Δεν πας πουθενά χωρίς ενυδάτωση. Η BB Pro Cream με χρώμα είναι 2 σε 1! Σου προσφέρει τη κατάλληλη χρωματική βάση στο πρόσωπο σου για να συνεχίσεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ!

Tip: Επίλεξε ανάμεσα στις αποχρώσεις για να διαλέξεις τη πιο ταιριαστή στην επιδερμίδα της κολλητής.

Μολύβι Φρυδιών

Τα δύο καλοσχηματισμένα φρύδια μας είναι το «κάδρο» που πλαισιώνει και αναδεικνύει τα λαμπερά μάτια, προσφέρει ένταση στο βλέμμα, και φυσικά τονίζει την εκφραστικότητα του προσώπου! Το φυσικό αποτέλεσμα είναι αυτό που επιζητάς και το ξέρω. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα Eyebrow Pencil ώστε να καλυφθούν τυχόν αραιά σημεία που δημιουργούνται διατηρώντας πάντα το φυσικό σχήμα. Με το βουρτσάκι μπορεί να δοθεί μία ανοδική πορεία στα φρύδια η οποία θα τονώσει το βλέμμα.

Primer

Τι καλύτερο από το να χαρίσεις στη φίλη σου κι’ άλλη Λάμψη! Πως θα το καταφέρεις αυτό; Φυσικά με ένα primer. Λίγη ποσότητα στα ζυγωματικά είναι ικανή να την ετοιμάσει για το ρεβεγιόν σε χρόνο μηδέν!

primer για λάμψη και διάρκεια

Κόκκινο Κραγιόν

Το καλύτερο και πιο αγαπημένο στο κράτησα για το τέλος! Ένα και μοναδικό σύμβολο θηλυκότητας που απογειώνει κάθε εμφάνιση, είναι φυσικά το Κόκκινο Κραγιόν. Το σίγουρο δώρο που δε μπορεί να λείπει από το Christmas Kit σου. Προέτρεψε το αγαπημένο σου πρόσωπο να γιορτάσει αυτές τις μέρες φορώντας το από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μαζί με τα παραπάνω μη ξεχάσεις να γράψεις μία σύντομη κάρτα με όλες τις όμορφες ευχές για αυτές τις μαγικές μέρες! Ίσως και με μερικά σοκολατάκια!