Make UpZodiac makeup για Υδροχόους

Zodiac makeup για Υδροχόους

makeup για Υδροχόους

Γεννημένες στα μέσα του Χειμώνα από 21 Ιανουαρίου οι Υδροχόοι έχουν την τιμητική τους και το γιορτάζουν όπως τους αξίζει! Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές makeup για Υδροχόους που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Celebrities Υδροχόοι: Shakira, J-Hope, Oprah Winfrey, Alicia Keys, Jennifer Aniston

Celebrities Υδροχόους

Girly Pink!

Ως ζώδιο του αέρα, επιβάλλεται να προτιμήσεις κάποιες μέρες ανάλαφρα και αέρινα make-up looks. Δοκίμασε ένα απαλό ροζ lipstick σε συνδυασμό με λίγη ροζ σκιά στα μάτια για μία άκρως girly εμφάνιση! Μη ξεχάσεις και μία στρώση από την αγαπημένη σου μάσκαρα για να δώσεις περισσότερο «αέρα» στις βλεφαρίδες σου.
Tip: Δοκίμασε ματ ρουζ σε καφέ αποχρώσεις για να διατηρηθεί μία χρωματική ομοιομορφία στην όψη σου.

Disco Βλέμματα!

Οι Υδροχόοι εκ φύσεως έλκονται προς πιο τολμηρά χρώματα και απροσδόκητους τόνους. Μία χρυσή σκιά ματιών, αποτελεί την εύκολη λύση για τον Υδροχόο που δεν μπορεί να αποφασίσει. Αλλά για να παραμείνεις ειλικρινής στις ζωντανές αστρολογικές σου ρίζες, μη διστάσεις να επιλέξεις ακόμα και μία πολύχρωμη παλέτα. Νιώσε ελεύθερη να πειραματιστείς και να αναμίξεις τα ροζ με τα μοβ, τα πορτοκαλί με τα πράσινα, τα κίτρινα με τα κόκκινα και όλες τις ενδιάμεσες αποχρώσεις. Φέτος, Τόλμησε!

makeup για Υδροχόους
μπλέ makeup

Blue is the New Black!

Αν και δεν είναι ζώδιο του νερού, όπως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν συχνά, αλλά του αέρα, η Γυναίκα Υδροχόος μας θυμίζει μια απέραντη θάλασσα! Το μπλε είναι το χρώμα της, δίνοντας βάθος στο βλέμμα κάθε Υδροχόου! Ανοιχτές ή και πιο σκούρες επιδερμίδες αναδεικνύονται με light σιέλ σκιές για πρωινό look και σκούρο μπλε για βαθύ smokey eye! Υδροχόε μου, άσε ελεύθερη τη δημιουργικότητα σου και δοκίμασε να συνδυάσεις πολλές αποχρώσεις του μπλε με στρας ή χωρίς! Μη ξεχνάς και το μπλε μολύβι στο καπάκι του ματιού για μια total blue εμφάνιση!

Lips on fire!

Από το makeup για Υδροχόους δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εντυπωσιακά χείλη. Ανεξάρτητη και απρόβλεπτη η Υδροχόος τις ταιριάζουν τα έντονα χρώματα στα χείλη για κάθε ώρα της ημέρας. Μπορντό, μωβ και κόκκινα lipsticks υπόσχονται αξέχαστες εμφανίσεις σε cozy καφέ και wine bars!