Make UpZodiac Makeup: Tips για Ταύρους

Zodiac Makeup: Tips για Ταύρους

Έχεις γεννηθεί από 21 Απριλίου μέχρι 20 Μαΐου; Τότε αυτό το άρθρο είναι σίγουρα για σένα. Ταυρίνες ενωθείτε και διαβάστε προσεκτικά makeup tips για Ταύρους, ώστε να αναδείξετε το πείσμα αλλά και τη σταθερότητα σας!

Διάσημες Ταύροι

jessica alba tips
gigi hadid tips για ταύρους
adele makeup

Fixing Spray για σταθερότητα

Καταμεσής της άνοιξης ο Ταύρος αναλαμβάνει τα ηνία. Ως ζώδιο της γης σου αρέσει η σταθερότητα και να πατάς καλά στα πόδια σου. Μετέφρασε αυτή τη σταθερότητα και στο make up look σου! Δοκίμασε ένα Fixing Spray το οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να το εφαρμόσεις στο πρόσωπο σου πριν, μετά ή και κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Με το Fixing Spray κερδίζεις ενυδάτωση αλλά και έξτρα σταθερότητα στο make up σου για να το διατηρήσεις για όλη μέρα! Προτίμησε μία εκδοχή vegan και φυσικά dermatologically tested για να αποφύγεις επιπλέον χημικά και ερεθισμούς.

fixing spray tips

Calm Colors

Μία μέρα γεμάτη τρέλα και ένταση είναι ο εφιάλτης σου Γυναίκα Ταύρε. Για να βοηθήσεις τη διατήρηση της εσωτερικής σου ηρεμίας επίλεξε calm χρωματικούς συνδυασμούς για τις σκιές σου για μία ισοροπημμένη εμφάνιση. Οι pastel αποχρώσεις για τα μάτια μαζί με ένα διάφανο ή pink lipstick θα ήταν ότι πρέπει!

Extra Tip: Εκ φύσεως Γυναίκα Ταύρε είσαι ένα ζώδιο της γης που δείχνεις τη φροντίδα και την αγάπη του προς τα ζώα. Για κάθε make up look σου μείνε πιστή στη φύση σου και δοκίμασε cruelty free προϊόντα.

κραγιον στο νρσεσρ σου

Elegance is your best friend.

Πάντα σου αρέσει να ξεχωρίζεις και να πετυχαίνεις τα φιλόδοξα σχέδια σου στη ζωή! Το ίδιο κάνει και το make up που επιλέγεις.

Δοκίμασε ένα all time classic make up look που φωνάζει αυθεντικότητα από μακριά και ξέφυγε από το comfort zone σου! Έντονο κόκκινο κραγιόν με κοφτή γραμμή eyeliner θα αναδείξει σίγουρα τις ενδυματολογικές σου επιλογές. Εμπνεύσου από την Adele!

Ακολούθησε τα Μake up Tips για Ταύρους και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!
Δοκίμασε και πειραματίσου!