TipsAll eyes on you: Tips για να αναδείξεις το βλέμμα σου!

All eyes on you: Tips για να αναδείξεις το βλέμμα σου!

mascara συμβουλές

4 Eye make up looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Κι ενώ η μάσκα έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, εμείς νιώθουμε όλο και περισσότερο την ανάγκη να είμαστε όμορφες, περιποιημένες και να τραβάμε τα βλέμματα σε κάθε περίσταση. Και γιατί όχι; Με τα μάτια στο κέντρο της προσοχής όλων, ας βάλουμε λίγο fun στα eye looks μας κι ας γίνουμε λίγο παραπάνω δημιουργικοί απ ‘το κανονικό. Τα τολμηρά eyeliners και το color-blocking είναι στα καλύτερά τους, γι’ αυτό πάρε χαρτί και στυλό και πάμε να δούμε πως θα τα εφαρμόσεις κι εσύ! Έτσι θα αποκτήσεις ένα τέλειο μακιγιάζ ματιών.

Έντονες βλεφαρίδες

Μακριές, γυριστές ή με περισσότερο όγκο, οι βλεφαρίδες είναι σχεδόν πάντα μια περιζήτητη επιλογή. Εξάλλου είναι κάτι που βοηθάει όλα τα μακιγιάζ να αναδειχθούν. Μπορείς να αλλάζεις το στυλ σου συνεχώς. Επιλέγοντας διαφορετικούς τύπους σε mascara ή απλά διαλέγοντας ψεύτικες βλεφαρίδες για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα.

Χρωματιστή σκιά

Τα χρώματα στο μακιγιάζ ματιών είναι μια τάση που τώρα τελευταία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των make up artists αλλά και εμάς των υπόλοιπων κοινών θνητών. Και μάλλον ξέρω το γιατί, γιατί είναι κάτι πολύ απλό, τεχνικά, αλλά εξίσου εντυπωσιακό τελικά. Χρειάζεσαι μόνο την αγαπημένη σου χρωματιστή σκιά κι ένα φουντωτό πινέλο ματιών. Τοποθέτησε λίγο χρώμα στο κινητό βλέφαρο και είσαι έτοιμη.

Μακιγιάζ ματιών τάσεις trends Παλέτα με σκιές ματιών έντονα χρώματα

Smoked eyeliner

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μαλακό μολύβι eyeliner. Αφού το εφαρμόσεις χρησιμοποίησε ένα πινέλο για σβήσιμο και “μαλάκωσε” τα τελειώματα του eyeliner που δημιούργησες. Μη ξεχάσεις πριν από αυτό να βάλεις μια σκιά ή ένα primer ματιών. Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι δε θα σου “τρέξει” κατά τη διάρκεια της μέρας.

Eyeliner

Αν το eyeliner για σένα είναι μια καθημερινή διαδικασία και ψάχνεις τρόπους για να βγεις απ’ τη ρουτίνα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι διαλέξεις ένα χρωματιστό eyeliner. Είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα trend παγκοσμίως. Πειραματίσου με το μακιγιάζ ματιών και διασκέδασε το. Βρες το στυλ και το χρώμα που σου ταιριάζει και κάνε τους άλλους να μη μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σου.

Ότι κι αν είναι αυτό που θα διαλέξεις, στο τέλος, θα έχεις πετύχει ακριβώς αυτό που θέλουμε, εντυπωσιακό βλέμμα!

Μακιγιάζ ματιών tips eyeliner μπλε

Αν χρειάζεσαι περισσότερες συμβουλές για τα μάτια σου δες και το άρθρο Dreambrows: “How to” για αλάνθαστο σχήμα στα φρύδια. Για να μένεις πάντα ενημερωμένη για τα επόμενα άρθρα μας ακολούθησέ μας στο Instagram.