BeautyΚαλύτερο δέρμα σε 3, 2, 1.

Καλύτερο δέρμα σε 3, 2, 1.

καλύτερο δέρμα

Είμαι σίγουρη ότι με τον άπλετο χρόνο που ΔΕΝ έχεις, ακούς ρουτίνα περιποίησης και ενώ περνάνε μπροστά από τα μάτια σου 14 διαφορετικά προϊόντα και άλλα τόσα gadget, εσύ βάζεις τα κλάματα.

Χα! Μη στεναχωριέσαι, αυτά τα κάνουν αυτοί που έχουν τον άπλετο χρόνο που λέγαμε. Μαζί σήμερα θα δούμε τα 3 (Ναι! Ναι! Ναι!) πράγματα που χρειάζεται να κάνεις για να έχεις ένα καλύτερο δέρμα.

Μηv ξεχνάς το αντηλιακό σου

Το αντηλιακό είναι ότι πιο σημαντικό και αν με ρωτάς πρέπει να το τοποθετήσεις δίπλα στην οδοντόβουρτσά σου. Όπως λέει και μια φίλη μου, η πρόληψη είναι πολύ πιο φθηνή και ανώδυνη από τη θεραπεία κι εγώ συμφωνώ απόλυτα!!!!

Αν δεν κάνεις τίποτα άλλο κάνε έστω, αυτό. Βοηθάει στην ελαστικότητα και επιβραδύνει τα σημάδια του χρόνου, ώστε να έχεις καλύτερο δέρμα. Πολύ καλή ιδέα είναι και η ενυδατική κρέμα ναι! αλλά όχι για όλο το χρόνο.

Αντηλιακό για καλύτερο δέρμα
περιποίηση δέρμα

Πλύνε σωστά το πρόσωπό σου

Αν το δέρμα σου είναι ξηρό, ο πρωινός καθαρισμός μπορεί, όντως, να είναι περιττός. Παρόλα, αυτά το βράδυ είναι αναγκαίο κακό, αφού το δέρμα είναι γεμάτο ρύπους από τη διάρκεια της μέρας.

Προσωπικά μ’ αρέσει να σαπουνίζω το πρόσωπό μου το πρωί. Αν φοράς αρκετό μακιγιάζ όμως, καλό είναι να χρησιμοποιείς προϊόντα που περιέχουν λάδι για να σιγουρευτείς πως δεν θα αφήσεις υπολείμματα στο τέλος της μέρας. Όσο για τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, είναι πραγματικά για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Φρόντισε τα χείλη σου

φροντίδα χειλιών

Όσο απλό ή αδιάφορο σου φαίνεται αυτό, τα υγιή και περιποιημένα χείλη κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό και περιποιημένο απ’ όσο φαντάστηκες.

Ένα lip balm ή ένα ξηρό λάδι για τα χείλη, πριν πέσεις για ύπνο είναι η καταλληλότερη λύση. Εξάλλου ποιος θέλει να βλέπει δύο αφυδατωμένα και γεμάτα πετσάκια χείλη;