BeautyLip tips που πρέπει να ξέρεις

Lip tips που πρέπει να ξέρεις

Lip tips

Στο κάδρο του προσώπου σου τα χείλη σου πρωταγωνιστούν ανεξαρτήτως σχήματος! Πως όμως να τα αναδείξεις όπως τους αξίζει; Διάβασε λίγο παρακάτω για να βρεις 2+1 Lip Tips you should know!

Revive your lips!

Μην παραλείπεις να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να αναζωογονηθεί ή όψη τους. Δοκίμασε ακόμη και φυσικό scub το οποίο μπορείς να φτιάξεις πολύ εύκολα με λίγη ζάχαρη και μέλι.

Lip tips Contouring

Lip Contouring!

Έχεις μικρά χείλη και ψάχνεις τον κατάλληλο τρόπο να ενισχύσεις το μέγεθος τους; Έχεις πιο έντονο σχήμα χειλιών το οποίο θέλεις να αναδείξεις; Το Lip Contouring θα σου λύσει τα χέρια! Γύρω-γύρω από τα χείλη σου σχημάτισε μία ελαφριά σκιά Contouring ιδανικά με μαλακό καφέ μολύβι. Μπορείς να εφαρμόσεις το ίδιο που χρησιμοποιείς για τις γραμμές contouring στα μήλα και στο πρόσωπο σου. Γέμισε στη συνέχεια τα χείλη σου με μπεζ lip-gloss!

Back to ‘90s! 

Ένα νέο make up look με έμφαση στα χείλη και έντονη διάθεση από τη δεκαετία του ‘90. Ταιριάζει τόσο σε μεγάλα όσο και σε πιο μικρά χείλη. Για να το πετύχεις επίλεξε καφέ μολύβι  και σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου. Στη συνέχεια, γέμισε τα χείλη σου με έντονο ανοιξιάτικο κοραλλί ή πορτοκαλί ματ κραγιόν. Μην κάνεις πολύ έντονο blending για να παραμείνει αισθητή η διαφορά των χρωμάτων. Το έντονο βάθος στα χείλη σου θα τραβήξει τα βλέμματα σε απογευματινές και κυρίως βραδινές εμφανίσεις! Συνδύασε το με ελαφρύ eyeliner στην περιοχή των ματιών το οποίο μπορείς και να σβήσεις στην άκρη με μαύρη σκιά.

Lip tips Back to ‘90s

Extra Tip: Μην ξεχνάς φυσικά να ενυδατώνεις τα χείλη σου με lip balms ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα ειδικά πριν την εφαρμογή του mat κραγιόν!

Ανάδειξε την θηλυκότητα σου ακολουθώντας τα 2+1 Lip tips για φανταστικά ανοιξιάτικα make up looks!