Make UpMakeup Tips για Διδυμάκια!

Makeup Tips για Διδυμάκια!

Makeup Tips για Διδυμάκια

Μήπως γιορτάζουμε τα γενέθλια των δίδυμων από εδώ και στο εξής; Εάν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 Μαΐου και 21 Ιουνίου εσύ ή οι κολλητές, αυτό το άρθρο είναι για σένα! Διάβασε τα Best Makeup Tips για Διδυμάκια για να πάρεις ιδέες για το birthday party!

Gemini Celebrities:

Angelina Jolie
Celebrities για Διδυμάκια
Marilyn Monroe

Ανατρεπτική και ombre lips!

Γυναίκα Δίδυμε έχεις γενέθλια και έχεις την τιμητική σου! Σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να κυνηγάς το διαφορετικό εμφανίζοντας στο προσκήνιο συνεχώς εκπλήξεις! Είσαι κυνική και ιδιαίτερα απρόβλεπτη στις αντιδράσεις σου. Εντυπωσίασε λοιπόν με την εμφάνιση σου και προτίμησε ανατρεπτικά looks. Τα ombre χείλη ταιριάζουν απόλυτα στη προσωπικότητα σου αλλάζοντας την ένταση του χρώματος από τον ένα τόνο στον άλλον! Ξεκίνα με σκούρο μολύβι στο περίγραμμα και συνέχισε με σκούρο κραγιόν γεμίζοντας τα χείλη προς τα μέσα. Στο κέντρο προτίμησε ένα ανοιχτό κραγιόν έτσι ώστε να πετύχεις τη μετάβαση!

ombre χείλη για Διδυμάκια

Vibrant colours!

Ο δυναμισμός σου Δίδυμε είναι φανερός και αυτό μπορείς να το αποδώσεις με έντονα ανοιχτά χρώματα. Δοκίμασε πολύχρωμες σκιές στα μάτια. Μπορείς να παίξεις με χρώματα όπως το κίτρινο, το πράσινο αλλά και χρώματα από την fluo παλέτα. Έτσι θα δημιουργήσεις εντυπωσιακά μάτια. Μπορείς να συμπληρώσεις το look με μερικά τολμηρά στυλ neon eyeliner, αν θέλεις να κάνετε το παραπάνω βήμα! Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάς να διατηρείς ισορροπία. Τα χείλη σου ανάδειξε τα με ένα διαφανές ή cherry lipstick.

Vibrant colours για Διδυμάκια
Ζωντανά χρώματα για Διδυμάκια

Double lives, double colors?

Ο δίδυμος εκ φύσεως αντιμετωπίζει τις καταστάσεις από δύο όψεις. Απελευθέρωσε τις αναστολές σου και διοχέτευσε τον εσωτερικό σου εαυτό, ή εαυτούς, με εντυπωσιακές έντονες γραμμές και δίχρωμα βλέμματα μακιγιάζ στα μάτια. Χρησιμοπoίησε ζωηρά χρώματα για σκιές ματιών και διαφορετικές σε κάθε μάτι! Δοκίμασε χρώματα που κάνουν αντίθεση και συνδύασε τα πολύχρωμα μάτια με ένα ανοιχτό ροζ κραγιόν.

double colors
διπλά χρώματα

Εσύ Γυναίκα Δίδυμε ποιο colorful make up look θα δοκιμάσεις;