BeautyWake up before makeup skincare tips

Wake up before makeup skincare tips

Όλες οι μέρες σίγουρα δεν είναι ίδιες και το ξέρω ότι μπορεί να μην έχεις πάντα χρόνο. Δώσε σημασία όμως σε αυτά τα 4+1 tips και υιοθέτησε την νέα «Wake up before makeup skincare» ρουτίνα, για ένα δέρμα που θα παραμένει λαμπερό και υγιές!

Βαθύς καθαρισμός

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η μέρα για την επιδερμίδα σου. Η μαξιλαροθήκη σου συχνά συγκρατεί νεκρά κύτταρα και βακτήρια. Ένας βαθύς καθαρισμός απομακρύνει υπολείμματα και φυσικά το σμήγμα που εκκρίνουν οι πόροι του προσώπου μας κατά τις βραδινές ώρες. Επίλεξε υγρό σαπούνι oil-free ειδικά για ακνεικές επιδερμίδες και ξέπλυνε με άφθονο νερό. Εάν επιθυμείς να προχωρήσεις σε κάποιο scrub για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα δοκίμασε το τώρα, πριν προχωρήσεις στα υπόλοιπα βήματα.

Βαθύς καθαρισμός skincare

Toner

Σκουπίζοντας το πρόσωπο σου ίσως η αίσθηση να είναι κάπως περίεργη και να νιώθεις το δέρμα σου όχι και τόσο ευέλικτο. Εδώ ήρθε η ώρα του toner! Το νερό και το υγρό σαπούνι μπορεί να διαταράσσουν το Ph του προσώπου σου. Επίλεξε ένα καλό toner πλούσιο σε βιταμίνες για να ενυδατώσεις το πρόσωπο σου.

Serum

Τώρα που το πρόσωπο σου είναι πλήρως καθαρό και προετοιμασμένο συνέχισε με στοχευμένη επιλογή serum που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές κατάλληλες για αντιγήρανση, αφυδατωμένες και στεγνές επιδερμίδες,  serum με βιταμίνη C για να φωτίσεις το δέρμα σου.

Eye gel

Εάν προσπαθείς να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους εφάρμοσε ένα αποτελεσματικό eye gel κάτω από τα μάτια. Αναδόμησε τη λάμψη τους με ελαφριά αγγίγματα εφαρμόζοντας το υλικό κάτω από το μάτι από τα μέσα προς τα έξω.

Ενυδάτωση

Ανεξαρτήτως τύπου επιδερμίδας μη παραλείπεις την ενυδάτωση σου. Η κατάλληλη κρέμα όχι μόνο δε θα εντείνει τη λιπαρότητα αλλά θα δώσει μία oil free αίσθηση.

Τελευταίο και σημαντικότερο ακόμα για τις μέρες με συννεφιά, μην ξεχνάς το αντηλιακό στο πρόσωπο και στο λαιμό! Προτίμησε SPF 50 για μεγαλύτερη διάρκεια. Συνέχισε με το αγαπημένο σου make up look και άδραξε τη μέρα!