Make Up4 +1 βήματα για να έχεις αψεγάδιαστο make up όλη μέρα

4 +1 βήματα για να έχεις αψεγάδιαστο make up όλη μέρα

μακιγιάζ με διάρκεια

Ο καιρός επιτέλους άρχισε να ζεσταίνει και ανεξάρτητα από το που θέλεις να πας, σίγουρα δεν θέλεις να δεις το make up σου να σε αποχαιρετά την πιο ακατάλληλη στιγμή. Για να μην συμβεί ποτέ αυτό όμως καλό είναι να κάνουμε μια κουβεντούλα, για να μελετήσουμε λίγο πως θα καταφέρουμε να έχουμε μακιγιάζ με διάρκεια.

SCRUB

Ένα ελαφρύ πίλινγκ κατά τη διάρκεια της πρωινής σου ρουτίνας θα βοηθήσει πολύ το δέρμα. Έτσι θα υποδεχτεί καλύτερα τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν για το μακιγιάζ σου.

μακιγιάζ scrub

PRIMER

Όταν θέλεις ένα μακιγιάζ με διάρκεια η πιο συνηθισμένη ενέργεια είναι η εφαρμογή ενός primer. Εκτός από το γεγονός ότι θα το κάνει πιο ανθεκτικό και με μεγαλύτερη διάρκεια θα δεις ότι χρειάζεται και πολύ λιγότερο ρετούς μέσα στη μέρα. Η επιλογή πάντα γίνεται βάση του τύπου δέρματος που έχεις δεν είναι όλα για όλους.

EXTRA TIP: Το ίδιο ισχύει και για τα μακιγιάζ στα μάτια, χωρίς primer η διάρκεια του μακιγιάζ δεν θα είναι η ίδια.

FOUNDATION

Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεις το foundation παίζει επίσης ρόλο. Μικρή ποσότητα και εφαρμογή με πινέλο, ταμποναριστά, είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις και θα έχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

μακιγιάζ με διάρκεια

BEAUTY BLENDER + SETTING SPRAY

Η χρήση του setting spray είναι προφανής. Προστατεύει από ιδρώτα, ζέστη, υγρασία και κατά συνέπεια δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι ετός από το να ψεκάσεις απευθείας στο πρόσωπο, μπορείς να ψεκάσεις ένα καθαρό beauty blender και να το περάσεις ταμποναριστά από όλο το πρόσωπο.

POWDER

Κάνε ένα ελαφρύ πέρασμα στο T zone με ένα φουντωτό πινέλο και μια πούδρα. Θα εξαφανίσει την περιττή γυαλάδα, ενώ θα αφήσει ένα πιο αληθινό αποτέλεσμα σε σχέση με μια πολύ matte όψη.

Φυσικά, αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ μπορείς να βάλεις και την τελευταία πινελιά σου. Ένα ψέκασμα από setting spray, φυσικά από απόσταση, θα σου χαρίσει μακιγιάζ με διάρκεια. Δε θέλεις να καταστρέψεις αυτό που μόλις δημιούργησες.