How To2+1 Make Up Τάσεις για να Λάμψεις Φέτος τα Χριστούγεννα!

2+1 Make Up Τάσεις για να Λάμψεις Φέτος τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικη Λάμψη

Ανυπομονείς για την αγαπημένη στιγμή του χρόνου! Φωτάκια, Στολισμοί, Φιόγκοι, Δώρα, Φίλοι, Χαμόγελα…με λίγα λόγια Χριστουγεννιάτικη Λάμψη! Αυτή είναι η λέξη κλειδί για τις φετινές Γιορτές!

Glow your eyes Up!

Σου αρέσει το eyeliner αλλά θέλεις να κάνεις καλύτερο blending; Προτιμάς μία πιο μαλακή υφή στο χρώμα; Δοκίμασε τότε ένα μολύβι ματιών. Φώτισε το βλέμμα σου στις Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου με festive χρώματα όπως το πράσινο ή το μωβ! Εφάρμοσε μία λεπτή γραμμή από το μολύβι στο καπάκι του ματιού στη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια σβήσε το μολύβι με ένα πινέλο. Για καλύτερο και ποιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις σκιές σε μπεζ αποχρώσεις

χρυσό eyeliner
λάμψη στα μάτια

Στρας, στρας ,στρας και πάλι στρας!

Γιορτές χωρίς στρας γίνονται; Δεν γίνονται! Πως όμως θα πετύχεις το ιδανικό look και ένα φυσικό αποτέλεσμα; Ανέδειξε τη χαρά και την ευτυχία αυτών των ημερών με άπλετη Χριστουγεννιάτικη Λάμψη! Εφάρμοσε highlighter σε μπρονζέ ή χρυσές αποχρώσεις στα μήλα και στα ζυγωματικά.

Tip: Προτίμησε τη μπρονζέ απόχρωση σε πιο σκούρες επιδερμίδες και τη χρυσή σε πιο ανοιχτόχρωμες! Μη διστάσεις να εφαρμόσεις λίγο highlighter στο πάνω μέρος του ματιού, κάτω από το φρύδι, αλλά και φυσικά λίγο πάνω στα χείλη σου. Βάλε το κόκκινο κραγιόν σου και είσαι έτοιμη!

Make the difference!

Αυτά τα Χριστούγεννα Τόλμησε! Κάνε τη διαφορά και μη φοβηθείς να δοκιμάσεις νέα προϊόντα! Συνδύασε λαμπερά μάτια με χρυσές ή ασημί σκιές στο καπάκι. Εφάρμοσε καφέ και μαύρο μολύβι αντίστοιχα στο εσωτερικό του ματιού και σίγουρα την αγαπημένη σου μάσκαρα. 

Tip: Μετά τη πρώτη στρώση μάσκαρας άφησε 1-2 λεπτά τις βλεφαρίδες σου να στεγνώσουν και επανέλαβε μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελειοποίησε το look σου με ματ σκουρόχρωμα κραγιόν όπως μπορντό, σκούρο μωβ ή ακόμη και μαύρο.