BeautyViva Magenta: Φόρεσε το χρώμα του 2023 στο make up σου

Viva Magenta: Φόρεσε το χρώμα του 2023 στο make up σου

Viva Magenta make up

Δεν είναι μωβ, δεν είναι κόκκινο δεν είναι ροζ. Νέα χρονιά με το Pantone Color Institute να ανακηρύσσει Χρώμα της Χρονιάς το Viva Magenta. Σκέψου λοιπόν έναν χρωματικό συνδυασμό εμπνευσμένο από τις αρχαιότερες φυσικές βαφές της οικογένειας του κόκκινου αλλά και του ροζ. Πως να ενσωματώσεις την top τάση του 2023 στο make up σου:

Μάτια

Το 2023, η βαθιά κορεσμένη απόχρωση Viva Magenta δε μπορεί να λείπει από τα μάτια σου δίνοντας βάθος και ένταση στο βλέμμα σου. Δοκίμασε μία παλέτα σκιών με έκρηξη αποχρώσεων και σε τόνους βατόμουρου. Γίνε τολμηρή αντιπροσωπεύοντας απόλυτα το Viva Magenta δοκιμάζοντας τη σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού. Συνδύασε το δυναμισμό που αποπνέει με μία ακαταμάχητη μαύρη γραμμή eyeliner
Για πιο διακριτική εμφάνιση επίλεξε να χρησιμοποιήσεις σκιά ματζέντα στις εσωτερικές γωνίες του ματιού για να «ανοίξει» το βλέμμα.

Celebrities Magenta make up

viva magenta Hailey Bieber

Hailey Bieber – Foto Instagram @haileybieber

Kylie Jenner – Foto Instagram @kyliejenner

viva magenta Miranda Kerr

Miranda Kerr – Foto Instagram @mirandakerr

Ζυγωματικά

Έντονη και ζωντανή απόχρωση που επιτρέπει μία εξαιρετική ευελιξία. Με το Viva Magenta μπορείς να πετύχεις μια ισορροπία μεταξύ ζεστών και ψυχρών τόνων. Το ρουζ draping εμπνέεται από τη νέα ρομαντική αισθητική της δεκαετίας του ’80 και απευθύνεται στo party girl που κρύβεις μέσα σου! Τόλμησε και πιο έντονες χρωστικές ρουζ. Σημασία έχει η εφαρμογή, γι’ αυτό εφάρμοσε το προϊόν με ένα εξαιρετικά ελαφρύ και αφράτο πινέλο, το οποίο θα σε βοηθήσει να διασκορπίσεις ομοιόμορφα το προϊόν έχοντας ένα φυσικό φινίρισμα ακόμη και σε πολύ φωτεινά χρώματα. Το «cold girl look», μιας και έχει γίνει viral στο Tik Tok είναι ότι πρέπει για τo χειμώνα. Εφάρμοσε το ρουζ που έχεις επιλέξει στις κορυφές των ζυγωματικών και στην άκρη της μύτης!

Χείλη

Τολμηρό και έντονο συμπαγές Magenta χείλος για σταθερό αποτέλεσμα όλη τη μέρα για να «ξεχάσεις» να το ανανεώσεις! Για μια πιο απαλή εμφάνιση στο Viva Magenta, εμπνεύσου από την Emily in Paris σκουπίζοντας ελαφρώς με ένα χαρτομάντιλο τα χείλη για πιο everyday looks!

lips magenta make up