Make UpFestive makeup look 2023-2024

Festive makeup look 2023-2024

feative makedup look

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν με το εορταστικό mood να μας ομορφαίνει από την κορυφή έως τα νύχια, ειδικά στον τομέα του μακιγιάζ! Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε ποια είναι τα trends στο festive makeup σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Αν θέλεις να ενημερωθείς κι εσύ για τις εορταστικές τάσεις στο μακιγιάζ, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις το άρθρο που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για σένα.

Make it glow

Οι γιορτές θέλουν λάμψη και τι καλύτερο από λαμπερά ζυγωματικά που αναδεικνύουν τις φυσικές γωνίες του προσώπου και χαρίζουν ένα φυσικά λαμπερό look. Τόνισε ακόμη περισσότερο τις γωνίες του προσώπου σου με την κατάλληλη contour παλέτα σε μορφή compact πούδρας, προσθέτοντας το λαμπερό  κι ιριδίζον highlight σε μύτη, ζυγωματικά και στο τόξο των φρυδιών. Ολοκλήρωσε το λαμπερό makeup look σου με ένα αστραφτερό lip gloss σε nude-ροζ τόνους.

festive look

All time classic smokey

Διαχρονική και απόλυτα κομψή επιλογή τα festive smokey eyes θα συνοδεύσουν υπέροχα και φέτος τις Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου. Δώσε βάθος στο βλέμμα σου με τις πιο σκούρες αποχρώσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού. Eπίλεξε να εφαρμόσεις τις ανοιχτότερες προς την εσωτερική γωνία, κάνοντας το βλέμμα να «ανοίγει» και να γίνεται φωτεινότερο. Και για ακόμη πιο extravagant εμφάνιση, πρόσθεσε το κατάλληλο μολύβι ματιών στην υγρή περιοχή του άνω και κάτω βλεφάρου. 

makeup look

Red Passion

Και φυσικά από το Χριστουγεννιάτικο festive makeup look σου, δε γίνεται να λείπει το σαγηνευτικό κόκκινο κραγιόν. Επειδή τονίζει και αγκαλιάζει σαν βελούδινο πέπλο κάθε επιδερμίδα. Είτε σε matte, είτε σε gloss, είτε σε lipstick ένα είναι σίγουρο: τα κόκκινα χείλη θα τραβήξουν τα βλέμματα. Επίσης θα απογειώσουν κάθε εορταστική σου εμφάνιση, από το πρωί έως το βράδυ. Συνδύασε τα φλογερά, κόκκινα χείλη σου με ένα bold eyeliner για ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Όποιο festive makeup look κι αν επιλέξεις, μη ξεχάσεις να ευχαριστηθείς την εορταστική ατμόσφαιρα και να ζήσεις με όλη σου την καρδιά τις γιορτές των Χριστουγέννων, πλάι στους αγαπημένους σου ανθρώπους! Διάλεξε να λάμψεις, μέσα κι έξω, φορώντας το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και απόλαυσε κάθε χαρούμενη , Χριστουγεννιάτικη στιγμή!

Merry & Bright Christmas makeup lover!