Make UpPops of colours: Ιδέες για χρώμα στο μακιγιάζ σου

Pops of colours: Ιδέες για χρώμα στο μακιγιάζ σου

χρώμα στο μακιγιάζ

Η καλύτερη περίοδος για να χρωματίζεις τη ζωή σου ήρθε τώρα! Σπάσε τη μονοτονία και βάλε χρώμα στο μακιγιάζ σου! Διάβασε το άρθρο για να μάθεις τρόπους να ενσωματώσεις Pops of colours στο καθημερινό make up σου!

Colourful μάσκαρα

Ψάχνεις τρόπο να δώσεις χρώμα στη καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ σου; Τι πιο εύκολο από μερικές στρώσεις πολύχρωμης μάσκαρα! 

Δοκίμασε μπλε, μωβ ή και πράσινο χρώμα! Εάν θες να πας ένα βήμα παραπάνω μπορείς να εφαρμόσεις πολύχρωμες βλεφαρίδες στα μάτια σου. 

Παιχνιδιάρα και μοναδική, μία colourful μάσκαρα  προσδίδει έvταση και χρώμα στο βλέμμα σου για όλη την ημέρα!

Eyeliner trends

Εάν δε θέλεις να βγεις τόσο από το comfort zone σου και προτιμάς το χρώμα σε λιγότερα σημεία του προσώπου σου δοκίμασε τις πολύχρωμες γραμμές eyeliner! Ακόμα και αν είσαι αρχάρια στο make up ή προτιμάς πιο ουδέτερους τόνους δε χρειάζεται να ξεκινήσεις με στρας. Προτίμησε χρώματα ουδέτερα όπως το μωβ ή το λαχανί!

Playful Eyeshadows

Θέλεις να κάνεις τα μάτια σου το κέντρο της προσοχής; Εφάρμοσε μία γενναία ποσότητα πολύχρωμης σκιάς στο καπάκι του ματιού σου και δημιούργησε την κατάλληλη βάση για το απόλυτο summer look! Μπορείς να εφαρμόσεις μία μονόχρωμη σκιά όπως πορτοκαλί, πράσινη  ή ροζ και σε σχήμα με γωνίες σαν eyeliner. Για να δώσεις βάθος στην όψη σου δοκίμασε να συνδυάσεις 1-2 σκιές μαζί ώστε να υπάρχει εναλλαγή.

A kiss of color

Σου αρέσουν τα rainbow looks και χρώματα; Ε, τότε ήρθε η ώρα να μεταφέρεις αυτή τη χαρά και ζωντάνια στα χείλη σου. 

Tο top summer trend που ακολουθούν οι celebrities σου μαθαίνει μερικά μυστικά ώστε να καταφέρεις να πετύχεις το απόλυτο Summer lip look! 

Χείλη γαλάζια, ροζ, κίτρινα, πράσινα και μωβ έρχονται να σημάνουν την εκκίνηση του πιο πολύχρωμου καλοκαιριού με make up looks γεμάτα ζωντάνια και φαντασία!

Τα σημεία με έντονο χρώμα κάνουν από μόνα τους εντύπωση οπότε προτίμησε να χρησιμοποιήσεις nude τόνους στο υπόλοιπο makeup look σου! Διάλεξε την ιδέα που σου ταιριάζει και εντυπωσίασέ βάζοντας χρώμα στο μακιγιάζ σου.