Make UpWhite Hot Eyeliner Trend!

White Hot Eyeliner Trend!

white eyeliner trend

Το λευκό χρώμα πρωταγωνιστεί τους καλοκαιρινούς μήνες από τα κυκλαδίτικα νησιώτικα σπιτάκια μέχρι τις φούστες και τα μαγιό! Τι θα έλεγες για μία άκρως καλοκαιρινή πινελιά στο eyeliner σου; Διάβασε το παρακάτω άρθρο και μάθε μερικούς εύκολους τρόπους για το πως να υιοθετήσεις τo απόλυτο White Eyeliner Trend!

White Cat eye

Άκρως καλοκαιρινό και φωτεινό! H πιο simple εκδοχή του White Eyeliner Trend είναι να τοποθετήσεις το Eyeliner και να αναδείξεις το βλέμμα σου με μαύρη μάσκαρα. Μπορείς να κάνεις τη γραμμή αρκετά λεπτή αλλά και με πιο έντονο πάχος χρησιμοποιώντας white shadow stick!

white cat eye

Black and White

Για σένα που είσαι λίγο αναποφάσιστη και δε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο eyeliner δοκίμασε τα και τα δύο! 

Σχημάτισε πρώτα τη λευκή γραμμή από την εσωτερική κόγχη προς την εξωτερική και τελειώνοντας σχεδίασε τη λευκή γραμμή με καθοδική κλήση. Το πάχος της λευκής γραμμής –  στο background- θα πρέπει να είναι το διπλάσιο από της μαύρης. Μόλις στεγνώσει το λευκό eyeliner συνέχισε με το μαύρο. Ξεκίνα τη μαύρη γραμμή χαμηλά από τις ρίζες των βλεφαρίδων. Σχεδίασε πάλι από την εσωτερική κόγχη προς την εξωτερική και τελειώνοντας όμως το black eyeliner θα συνεχίζει με ανοδική κλήση.

Μπορείς με τον ίδιο τρόπο να παίξεις με διάφορα σχέδια με τα δύο eyeliner. Σχημάτισε όμως πάντα πρώτα τη λευκή και έπειτα την μαύρη γραμμή.

black eyeliner
black and white

Lines, lines, lines

Η νέα τάση του white eyeliner έχει κάνει πάταγο στο κόσμο της μόδας. Celebrities σε όλο τον κόσμο μοιράζονται τα μυστικά τους για το απόλυτο καλοκαιρινό trend!

 H Gigi Hadid εμφανίζεται με ένα απολύτως ξεχωριστό make up look επιβεβαιώνοντας στο κοινό της ότι η ομορφιά βρίσκεται πολλές φορές στην απλότητα! 

Προχωράει την τάση του λευκού μολυβιού ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας μία λευκή οριζόντια γραμμή στο πάνω μέρος του βλεφάρου!

gigi hadid white eyeliner

Το White Eyeliner Trend είναι άκρως φωτεινό και θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις για αυτό προτίμησε να το συνοδεύσεις με lipstick και ρουζ σε nude και ήπιους τόνους!