Make UpMake up tips για Παρθένους

Make up tips για Παρθένους

Make up για Παρθένους

Ξεκινώντας τέλη Αυγούστου τα Παρθενάκια επιμηκύνουν λίγο ακόμα το καλοκαιρινό mood και το Σεπτέμβριο! Το make up look σου Παρθένε μου φωνάζει sunkissed looks, δροσιά αλλά κι πάνω από όλα τάξη και εντέλεια! Για σένα που γεννήθηκες μεταξύ 24 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου, έχουμε συγκεντρώσει tip Make up για Παρθένους για αξέχαστες εμφανίσεις! Διάβασε το παρακάτω άρθρο και μάθε όλα τα μυστικά!

Ενσωμάτωσε Γήινους Τόνους!

Το συγκεκριμένο look ταιριάζει απόλυτα στα ζώδια της Γης, όπως ο Παρθένος και είναι πιο εύκολο από όσο σου φαίνεται! Δοκίμασε να ενσωματώσεις στη χρωματική σου παλέτα φυσικά χρώματα. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι οι αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ στις σκιές ματιών, οι σκιάσεις στο πρόσωπο, τα κεραμιδί και σκούρα κόκκινα χρώματα όπως ένα κραγιόν στο κόκκινο του κρασιού στα χείλη.
Ένα έντονο smokey eye υπόσχεται έντονα και πιστά βλέμματα. Συνδύασε το με nude ή κοραλλί lipstick.
Η χαρούμενη προσωπικότητα σου ζωντανεύει με γήινους τόνους αλλά και με χρώματα που σου αποδίδουν ένα dramatic boss-lady ύφος όπως το πράσινο και το λαδί, αλλά και το μπλε ή το μωβ.

Γήινους τόνους Make up για Παρθένους

Τόνοι Χρυσού!

Δοκίμασε να προσθέσεις στο make up look σου το χρυσό η κίτρινο χρώμα! Δώσε έμφαση στα μάτια και στο υπόλοιπο πρόσωπο προτίμησε ένα ελαφρύ ρουζ και λάμψη. Τα φωτεινά χρώματα θα καταφέρουν να αναδείξουν κάθε look σου σε μία πιο Grande εκδοχή του!

The everyday girl!

Παρθενάκι διατήρησε το make up look σου διακριτικό αλλά και αισθησιακό ταυτόχρονα. Το everyday girl make up look υπόσχεται καθημερινή φρεσκάδα και ζωντάνια γεμάτη αθωότητα! Το highlighter σε χρυσές αποχρώσεις και ένα λαμπερό primer είναι must! Χρησιμοποίησε στα χείλη σου ένα ροζ nude lipgloss !

Τέλος μην ξεχνάς ότι για να πετύχεις  ένα γήινο look καλό είναι να χρησιμοποιείς προϊόντα vegan και cruelty free για να ενισχύσεις τα φυσικά σου χαρακτηριστικά!