Make UpLatte makeup look: το πιο ηλιοκαμένο trend του 2023

Latte makeup look: το πιο ηλιοκαμένο trend του 2023

latte makeup look

Το νέο trend που έχει κάνει πάταγο στο ΤikTok αναδεικνύει την καλοκαιρινή φρεσκάδα του ήλιου μέσω ενός μπρονζέ μακιγιάζ. Το Latte Makeup δοκιμάζουν καθημερινά χιλιάδες γυναίκες και influencers! Διάβασε το άρθρο και μάθε τα μυστικά για να πετύχεις το απόλυτο Latte Makeup Look Trend!

Γήινα Χρώματα!

Το κλειδί της επιτυχίας του μακιγιάζ Latte Makeup είναι ότι απευθύνεται σε όλες τις επιδερμίδες και τα πρόσωπα, με στόχο να αναδείξει τη φυσική ηλιοκαμένη όψη!

Η γήινη παλέτα χρωμάτων του καφέ και του bronzer ταιριάζει και αναδεικνύει όλους τους τόνους δέρματος καθώς ένα Latte Makeup Look δεν χρειάζεται να είναι τέλειο. Τα χρώματα
που πρωταγωνιστούν είναι sun-kissed ζεστοί τόνοι του μπρονζέ και του καφέ, με εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς πολύ προσπάθεια!

latte makeup trend

Just bronzer!

Για να πετύχεις το Latte Makeup Look δε θα χρησιμοποιήσεις ρουζ αλλά μόνο bronzer. Ξεκίνα με μία μικρή ποσότητα foundation που προσφέρει ελάχιστη κάλυψη. Ιδανικά δοκίμασε μία BB Cream.

Απέφυγε τη πολλή ποσότητα στη μύτη και το κέντρο του προσώπου. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις την ψευδαίσθηση ότι δεν φοράς πολύ μακιγιάζ. 

Εφάρμοσε bronzer στις κορυφές των ζυγωματικών, κατά μήκος των κροτάφων και της γραμμής των μαλλιών και μια κάθετη γραμμή από το κάτω μέρος του αυτιού μέχρι το σαγόνι. Απέφυγε τις σκληρές γραμμές!

latte makeup look

Έντονο βλέμμα!

Τα μάτια αποτελούν το επίκεντρο του Latte Makeup Look. Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα της ίδιας ενυδατικής κρέμας, που είχες και στο υπόλοιπο πρόσωπο, κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού. Έτσι θα προετοιμάσεις με τον κατάλληλο τρόπο τα βλέφαρα σου για την εφαρμογή της σκιάς και την απαλοιφή τυχόν ατέλειας.

Εφάρμοσε με ένα αφράτο και πλούσιο πινέλο καφέ υγρή σκιά σε όλο το βλέφαρο ως και το κόκκαλο των φρυδιών σου. Στη συνέχεια εφάρμοσε μια ελαφρώς πιο ζεστή απόχρωση καφέ σκιάς σε πούδρα για να σταθεροποιήσεις τα πάντα. Για τελικό φινίρισμα τελείωσε τα μάτια σου με λίγη λάμψη κοντά στην εσωτερική γωνία.

Από εδώ και πέρα δε θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά. Ενυδάτωσε τα χείλη σου και χρησιμοποίησε ένα διάφανο ή απαλό ροζ lipgloss και είσαι έτοιμη να λάμψεις με το ηλιοκαμένο look σου.

Πηγή εικόνας: Instagram @maryphillips @shaymitchell @haileybieber