Make UpΗλιοκαμένο μακιγιάζ πλάι στο κύμα

Ηλιοκαμένο μακιγιάζ πλάι στο κύμα

ηλιοκαμένο μακιγιάζ

Η πιο ξεκούραστη στιγμή της σεζόν έφτασε και δεν είναι άλλη από τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί. Ατέλειωτες βουτιές, ηλιοθεραπεία κι ανέμελες βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια είναι πλέον οι πρωταγωνιστές του Αυγούστου. Φυσικά, το look των διακοπών μας είναι ανάλαφρο και φαινομενικά ατημέλητο. Στο νεσεσέρ μας βρίσκονται τα απολύτως απαραίτητα για ένα άκρως καλοκαιρινό ηλιοκαμένο μακιγιάζ. Παρακάτω θα βρεις όλες τις ID προτάσεις μας για να πετύχεις το απόλυτο δροσερό μακιγιάζ στο νησί, δίχως υπερβολές και με βελούδινη λάμψη.

Λάμψη στα ζυγωματικά

Ο πιο κατάλληλος τρόπος να αναδείξεις την λάμψη του καλοκαιριού στο πρόσωπό σου είναι το highlighter στα ζυγωματικά και στα κόκαλα των φρυδιών. Εφάρμοσέ το αφού πρώτα έχεις τονίσει τα σημεία που σε μαυρίζει ο ήλιος, με ένα απαλό
bronzer.

Κάνε το δέρμα σου να ακτινοβολεί φρεσκάδα με μία ανάλαφρη compact σύνθεση. Θα χαρίσει φρέσκια όψη στο μαυρισμένο σου δέρμα, είναι πανάλαφρη κι έρχεται παντού μαζί σου.

καλοκαιρινό μακιγιάζ

Coral kiss

Καλοκαίρι θα πει χρώμα και τι καλύτερο από μία πλούσια κοραλλί απόχρωση στα χείλη. Θα τονίσει την επιδερμίδα και θα συντροφεύει τις καλοκαιρινές τσάρκες στο νησί, δίχως να σπάει και διατηρώντας τα χείλη σαρκώδη κι ενυδατωμένα από το πρωί έως το βράδυ.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα επίλεξε να εφαρμόσεις δύο στρώσεις μάσκαρα. Αυτό θα boost-άρει το βλέμμα σου, αναβαθμίζοντας το look σου από πρωινό σε βραδινό κι έφυγες για βραδινή φιέστα!

ηλιοκαμένο μακιγιάζ

Crystal blue

Νησί και παραλίες με καταγάλανα νερά πάνε μαζί και γιατί να μην συνδυάσεις και το μακιγιάζ σου με το μεθυστικό νησιώτικο τοπίο;
Το μακιγιάζ στο νησί πρέπει να είναι γρήγορο και to the point. Γι’αυτό, μη χάνεις χρόνο κι εφάρμοσε ένα κρεμώδες μπλε μολύβι ματιών που απλώνεται εύκολα και δεν «τρέχει» προσφέροντάς σου το επιθυμητό, θαλασσινό αποτέλεσμα. Μπορείς να το εφαρμόσεις τόσο στην υγρή γραμμή του ματιού, αλλά και ως eyeliner για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό look, σβήνοντάς το απαλά με ανοδικές κινήσεις.

Φυσική ομορφιά

Κι επειδή οι ώρες στο νησί είναι για ξεκούραση και επαναφόρτιση των μπαταριών μας, δεν έχεις παρά να τονίσεις την φρεσκάδα της καλοκαιρινής γαλήνης που διαγράφεται στο πρόσωπό σου. Για ένα «καθαρό» makeup look χρησιμοποίησε μία compact πούδρα στην απόχρωση της επιδερμίδας σου. Θα μειώσει την λιπαρότητα, αφήνοντας το δέρμα ελαστικό και μεταξένιο. Κι εννοείται δεν έχεις παρά να κλειδώσεις το μεταξένιο αυτό αποτέλεσμα με ένα ξηρό λάδι. Με τη λεπτόρρευστη υφή και το διακριτικό shimmer θα χαρίσει λάμψη, ενυδάτωση και μια ανεπαίσθητη δροσιά στο ηλιοκαμένο δέρμα σου.

Δώσε ταυτότητα στο φετινό καλοκαίρι σου και κάνε τις διακοπές στο νησί να σφύζουν από χρώμα, ξεγνοιασιά και λάμψη. Καλές βουτιές!